Neler Yeni

🔥İndirim Yenilenmiş iPhone 6S 16 GB Rose Gold 1.788TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
16GB a odaklanma cihaz karşılaştır. Yanilenmiş almak saçmalık zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet eminiz. Ortaokulda sınıfta 6 tane 6S kullanıcısı vardı. Valla insta da akıcıydı baya. Kapalıyken açılması da benim Redmi den hızlıydı 😂
Dostum bak 16 gb odaklanma diyorsun ama hadi dedik eski bir cihaz sosyal medya vesaire için alalım. 1. Batarya büyük bir sorun ki hızlı şarj yok. 2. Uygulamaları da geçtim messenger veya whatsapptan gelecek fotoğraflar ile bile dolacak kadar düşük bir hafıza bu hocam.

LAN geçen sene 😂

Aynı tabii.
Geçen sene ile bile arada çok fazla güncelleme farkı var. Herşeyi geçtim telefon cayır cayır yanıyor. Reeder'i 6s'e tercih ederim belki daha güçsüz fakat stabil bir işlemci kullanıyor en azından. rami de geçtim yüksek hafıza ve stabil bir sosyal medya performansı sunuyor. Oyun performansına girmiyorum minik oyunları oynatacaktır sıfır 2kya bu kadar oluyor. 2. Elde çok daha iyi tercihler var tabii orası ayrı konu.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Dostum bak 16 gb odaklanma diyorsun ama hadi dedik eski bir cihaz sosyal medya vesaire için alalım. 1. Batarya büyük bir sorun ki hızlı şarj yok. 2. Uygulamaları da geçtim messenger veya whatsapptan gelecek fotoğraflar ile bile dolacak kadar düşük bir hafıza bu hocam.
16 hafıza dışında hiçbir şeye tutunamıyorsun hocam? Lütfen yeter.

kaç yıl önce orta okuldaydınız ?

sanırım 14 yaşındasınız bu düşünce yaşınıza göre normal
Yaştan vur. Aynen. Konu sıkışta "kes la bebe"ye bağla hemen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
Bataryaya da tutunuyorum. Bu fiyatta ki bir telefonun en önemli görevi adam akıllı sosyal medyada gezdirmesidir diye düşünüyorum. 1700 mAh batarya ile kaç saat telefonu açık tutmayı düşünüyorsun?

Bataryası ve depolaması vasat ama daha güzel fotoğraf çekiyor ve daha performanslı bir işlemcisi var diye 6s alıp sosyal medyada da gezinemeyelim (y)

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Bataryaya da tutunuyorum. Bu fiyatta ki bir telefonun en önemli görevi adam akıllı sosyal medyada gezdirmesidir diye düşünüyorum. 1700 mAh batarya ile kaç saat telefonu açık tutmayı düşünüyorsun?
Sosyal medya da mı? 300tl civarına Deji yüksek performanslı batarya alırsan wifi de 5,5-6saat gider.

Bir iş/okul günü rahatlıkla yeter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
Cidden akıl ve mantık ile düşünüp 6s'in verimli kullanılabileceğini düşünüyor musunuz? ekran süresi olarak bir günün üçte birini anca çıkaracak bir telefondan bahsediyoruz hocam.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe

Geçen sene ile bile arada çok fazla güncelleme farkı var. Herşeyi geçtim telefon cayır cayır yanıyor. Reeder'i 6s'e tercih ederim belki daha güçsüz fakat stabil bir işlemci kullanıyor en azından. rami de geçtim yüksek hafıza ve stabil bir sosyal medya performansı sunuyor. Oyun performansına girmiyorum minik oyunları oynatacaktır sıfır 2kya bu kadar oluyor. 2. Elde çok daha iyi tercihler var tabii orası ayrı konu.
Reeder meeder boşver. Sen bana 2. El S7, S7 Edge ile gel. O zaman no problem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
Sosyal medya da mı? 300tl civarına Deji yüksek performanslı batarya alırsan wifi de 5,5-6saat gider.

5 saat Yetenler alsın o zaman bu sefer de depolama sorunu nüksediyor.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan

Yaştan vur. Aynen. Konu sıkışta "kes la bebe"ye bağla hemen.
ben yaştan vurmuyorum siz yaşınaza göre yorum yazıyorsunuz muhtemelen ciddi şekilde dışarıda kalmadığınız için 5 saatin yeterli süre olduğunu düşünüyorsunuz ki 10yıllık bir telefonun işlemciside bu kadar yetersiz kalırken birde 16gb olmasının zaten alınmaması için yeterli sebeb olarak görülebilir heleki bu bütçede çok daha iyi görülebilecek 64gb telefonlar varken

yetmez

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Cidden akıl ve mantık ile düşünüp 6s'in verimli kullanılabileceğini düşünüyor musunuz? ekran süresi olarak bir günün üçte birini anca çıkaracak bir telefondan bahsediyoruz hocam.
Bir günün 3 te birini telefonda geçiriyor musun yani?

İşe ya da bilmiyorum okula gittiğin bir gün ne kadar telefona bakacak f8rsat buluyorsun?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
s7 biraz daha iyi olabilir fakat oda artık 8 yıllık telefon bu bütçede güncellik daha önemli s7/edgedede aynı şekilde batarya sorunu yaşarsınız

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Alsam mı acaba..

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
Valla ne düşünürsün bilmiyorum fakat kullanıp görüp bildiğim kadarıyla reeder 2k bandında alınacak en iyi telefon sıfır olarak tabiiki. bu sıfır olarak geçerli. 2. elde A serisi bana daha çok uyuyor arayüz olarak.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
ben yaştan vurmuyorum siz yaşınaza göre yorum yazıyorsunuz muhtemelen ciddi şekilde dışarıda kalmadığınız için 5 saatin yeterli süre olduğunu düşünüyorsunuz ki 10yıllık bir telefonun işlemciside bu kadar yetersiz kalırken birde 16gb olmasının zaten alınmaması için yeterli sebeb olarak görülebilir heleki bu bütçede çok daha iyi görülebilecek 64gb telefonlar varken

yetmez
Yav ne işlemcisi 1700 e cihaz alıyorsun.

Top Bottom