Neler Yeni

🔥İndirim Yenilenmiş iPhone 6S 16 GB Rose Gold 1.788TL

r4NG3r

80+ Silver
IMEI kopyaladığınız telefon cebinizde veya santrale uzak bir yerde çekmediğinde veyahut telefon yeniden başlatıldığında yeniden sinyal almak için aynı işlemci tekrar uygulamanız gerekecek ama bu sefer ikincil cihazdan sinyal alamayacağınız için iki cihaz'da servis dışı kalacak önermiyorum!
İmei kopyalama ile alakali birşeyden bahsetmiyor ki sen yanlış anlamışsın.buna simi takacak çantasına koyacak yd telefona internet paylasacak ve aramalari yonlendirecek böyle yapanlar var

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
ios 15te şarjın 5 saatten fazla giderse akarsın evet 16 gb hafıza ile. Bu fiyat bandında ya 2. el samsung xiaomi'nin giriş orta segment telefonları bakılacak ya da en ucuz tercih reeder şuan.
Deji yüksek wattlı batarya takarsan 5 saat bir süre alırsın.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hala 13 yıllık bır telefona para ermek ne kadar doğru olur
Abart knk. 2014te çıktı. 2015te denebilir
edit: düz 6 sandım. S yazıyormuş. 2015 eylülde çıktı sanırım. 8 yıllık oluyor yanlış hesaplamadıysam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
STABİLİTE Mİ?

Çevrede kullanan var diye fanboylik yapma. Reeder cihaz arayüzü de gördüm. Kullanan da tamıdım. İnsta açılması 1dk sürüyor o cihazda.

Ram aynı. Hatta 6S daha fazla. Boşta 2-2,5GB ram tüketiyor o şey.
Aynı üründen mi bahsediyoruz? 1.3 ün üstüne çıkmıyor çünkü. Olay burada fanboyluk değil 1700 mAh bataryalı şarjı 4 5 saat anca gidecek, fotoğraf bile depolayamayacak telefonu övüyorsun şuan farkında mısın? İstediği kadar stabil veya performanslı olsun ne işe yarayacak?

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
Ali
Yurtdışı cihazı iCloud ile kullanmak için en ideal cihazlar 5S veya ilk nesil Se. Ufak ve hafif cihaz taşımak daha mantıklı. Yedek cihaz olarak alınabilir. Anne, baba alo demek için alınabilir. Şahsen bunlara bu parayı 1800tl vereceğime;

Yurtdışı Tecno Camon 20Pro veya Xiaomi 12S tarzı cihaz alabilirim. 5-6K

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
STABİLİTE Mİ?

Çevrede kullanan var diye fanboylik yapma. Reeder cihaz arayüzü de gördüm. Kullanan da tamıdım. İnsta açılması 1dk sürüyor o cihazda.

Ram aynı. Hatta 6S daha fazla. Boşta 2-2,5GB ram tüketiyor o şey.
6s in instagranmı 1 dkden daha kısa sürede açtığına eminmiyiz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deji yüksek wattlı batarya takarsan 5 saat bir süre alırsın.
5 saatte yeterli bir süre değil eğer dışarı çıkılacaksa benim s9 10 saatten fazla gidiyo ama bazen yetmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
galeride 100 fotoğraf ve 3 4 sosyal medya uygulamasını bile zar zor alır iphone 6s 16 gb ile. Isınmasını falan saymıyorum diye. Burada da fanboy biz olduk iyi mi :D olalım anasını satayım

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
galeride 100 fotoğraf ve 3 4 sosyal medya uygulamasını bile zar zor alır iphone 6s 16 gb ile. Isınmasını falan saymıyorum diye. Burada da fanboy biz olduk iyi mi :D olalım anasını satayım
16GB a odaklanma cihaz karşılaştır. Yanilenmiş almak saçmalık zaten.

6s in instagranmı 1 dkden daha kısa sürede açtığına eminmiyiz hocam

5 saatte yeterli bir süre değil eğer dışarı çıkılacaksa benim s9 10 saatten fazla gidiyo ama bazen yetmiyor
Evet eminiz. Ortaokulda sınıfta 6 tane 6S kullanıcısı vardı. Valla insta da akıcıydı baya. Kapalıyken açılması da benim Redmi den hızlıydı 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan

Evet eminiz. Ortaokulda sınıfta 6 tane 6S kullanıcısı vardı. Valla insta da akıcıydı baya. Kapalıyken açılması da benim Redmi den hızlıydı 😂
sizin Ortaokulda'ki instagram veya diğer uygulamalar ile şuan ki aynı mı hocam?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan

kaç yıl önce orta okuldaydınız ?

LAN geçen sene 😂

Aynı tabii.
sanırım 14 yaşındasınız bu düşünce yaşınıza göre normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,739
Üyeler
161,338