Neler Yeni

🔥İndirim Yenilenmiş iPhone 6S 16 GB Rose Gold 1.788TL

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,946
İsim
kilan embappe
xiaomici dedinya demin onuda unuttun sanırım
Hakaret etmeden hakaret dışında her şeyi ettin. Maşallah dostum. Rahatsız edicisin.

Xiaomi nın ucuz cihazlarının 5000mah falan olup diğer özelliklerinin tırt olmasından bahsettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Batarya diyip duruyon ya

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,946
İsim
göksel yurtcan
Hakaret etmeden hakaret dışında her şeyi ettin. Maşallah dostum. Rahatsız edicisin.

Xiaomi nın ucuz cihazlarının 5000mah falan olup diğer özelliklerinin tırt olmasından bahsettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Batarya diyip duruyon ya
tamamda benim daha kimsee bu forumda Xiaomi telefon tavsiye etmişliğim yok bileklikleri dışında hiçbir ürününü kullanmadın ve tavsiyede etmedim biz 5 saat yetmez diyoruz ki eğer telefonu alırsan yetmeyeceğini sende görürsün 5 saat ekran süreside alacağını sanmam bu arada

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,946
İsim
kilan embappe
tamamda benim daha kimsee bu forumda Xiaomi telefon tavsiye etmişliğim yok bileklikleri dışında hiçbir ürününü kullanmadın ve tavsiyede etmedim biz 5 saat yetmez diyoruz ki eğer telefonu alırsan yetmeyeceğini sende görürsün 5 saat ekran süreside alacağını sanmam bu arada
Telefonu kullanma işlevine göre değişir.

Benim nasıl kullandığımı bilmiyorsun. Bilmeden de konuşma. Şu an imkan olsa SE2 almayı düşünüyorum. Note 10S kullanılmaz hale gelene kadar devam.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Mertcan Uysal
hocam noldu tam olarak 6 sayfa tartışma çıkartacak özet geçebilir misiniz

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,662
İsim
misfit
Yenilenmiş cihaz almayın. Tecrübeyle sabittir.

Maethril_

80+ Bronze
Alınır bu arada bence. Hala kasmıyor telefon ufak tefek işler için kullanılır.

Existentia

80+ Silver
mecbursaniz bile almayın arkadaşlar yıl olucak 2024 hala 6s falan nedir ya

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Mertcan Uysal

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
dikkatiniz illaki dağılacaktır hocam eğer sınava falan hazırlanıyorsanız tuşludan devam edin
yok hocam sınava hazırlanmıyorumda bu tiktok reels vs izlemekten kendimi alamıyorum ya 😭

bıraksam o da dert instagramı iş için kullanıyorum tiktoku e ticaret için kullanmak zorundayım vs napcam bilemedim valla el gidiyor direkt

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,946
İsim
göksel yurtcan
yok hocam sınava hazırlanmıyorumda bu tiktok reels vs izlemekten kendimi alamıyorum ya 😭

bıraksam o da dert instagramı iş için kullanıyorum tiktoku e ticaret için kullanmak zorundayım vs napcam bilemedim valla el gidiyor direkt
iş için kullanıyorsanız yapacak bir şey yok hocam ama 6s alırsanız tüm gün elinizde tutmak gibi şansınız yok zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,258
Üyeler
160,054
Son üye
eayberkc
Top Bottom