GeForce Now Fiyatları Zamlanıyor ! (7 Aralık)

Yuh artık

Kullanmak her açıdan saçmaydı eski fiyatlarla bile. Hizmete girmesi hesapları girmesi ayarlaması bir ton uğraş. Kimse almasın internet kafeye gitmek daha mantıklı valla.

GTX1060 var diye biliyorum Game+ sunucularında
O kadar düşük olacağını tahmin edemezdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vpn le 1 kere giriş yap sonra oyuna girdiğin zaman kapat uygulamadan çıkmadığın sürece açmana gerek yok
Öyle yapıyorum ama hala kararlı bir bağlantı almadım. Fh5 leş oluyor. Fifa 23 akıcı ve gecikmesi en düşük oyun.

O kadar düşük olacağını tahmin edemezdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle yapıyorum ama hala kararlı bir bağlantı almadım. Fh5 leş oluyor. Fifa 23 akıcı ve gecikmesi en düşük oyun.
Avrupa sunucularında oynuyorum artık GeForce Now'ı PREMIUM PROITY sürümü 9.99$ olmasına rağmen Türkiye fiyatından daha uyguna geliyor Bulgaristan sunucusuna bağlanıyorum(EU Southeast) uzaklık mesafesi 20-30ms arası gecikme sunuyor Fortnite oyun içerisinde pingim 15ms civarı seyretmekte ayrıca Grafik ayarlarım son uyguladığım şekilde kayıtlı kalıyor Oturum süresi 8 saat 4K'ya kadar desteği ve 240FPS'e kadar desteği var NVIDIA ekran kartı kullananlar Reflex teknolojisinden yararlanabiliyor RTX4080 Ekran kartı var sunucularda

Son düzenleme:
Avrupa sunucularında oynuyorum artık GeForce Now'ı PREMIUM PROITY sürümü 9.99$ olmasına rağmen Türkiye fiyatından daha uyguna geliyor Bulgaristan sunucusuna bağlanıyorum(EU Southeast) uzaklık mesafesi 20-30ms arası gecikme sunuyor Fortnite oyun içerisinde pingim 15ms civarı seyretmekte ayrıca Grafik ayarlarım son uyguladığım şekilde kayıtlı kalıyor Oturum süresi 8 saat 4K'ya kadar desteği ve 240FPS'e kadar desteği var NVIDIA ekran kartı kullananlar Reflex teknolojisinden yararlanabiliyor RTX4080 Ekran kartı var sunucularda
4080 li sistemler 10 dolar değil yanlış bilgi vermeyin.

rekabetçi veya pvp odaklı bir oyun oynuyorsanız ve oynadığınız oyun da hızlı bir oyunsa işiniz çok zor :kekw: gerçekten oynanmıyor

Ben de yurtdışını kullanıyordum avrupa daha iyi ayarları kaydetme özelliği var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri