Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,605
Yuh artık
Ediyor kalite kötü değildiÖyle yapınca da internet hızı ne olursa olsun kalite pek tatmin edemeyebiliyor. Beni telefondan oynarken falan tadmin ediyor da, 1080P oyun deneyimi isteyenleri hiç tatmin edemez.
O kadar düşük olacağını tahmin edemezdim.GTX1060 var diye biliyorum Game+ sunucularında
Öyle yapıyorum ama hala kararlı bir bağlantı almadım. Fh5 leş oluyor. Fifa 23 akıcı ve gecikmesi en düşük oyun.Vpn le 1 kere giriş yap sonra oyuna girdiğin zaman kapat uygulamadan çıkmadığın sürece açmana gerek yok
Avrupa sunucularında oynuyorum artık GeForce Now'ı PREMIUM PROITY sürümü 9.99$ olmasına rağmen Türkiye fiyatından daha uyguna geliyor Bulgaristan sunucusuna bağlanıyorum(EU Southeast) uzaklık mesafesi 20-30ms arası gecikme sunuyor Fortnite oyun içerisinde pingim 15ms civarı seyretmekte ayrıca Grafik ayarlarım son uyguladığım şekilde kayıtlı kalıyor Oturum süresi 8 saat 4K'ya kadar desteği ve 240FPS'e kadar desteği var NVIDIA ekran kartı kullananlar Reflex teknolojisinden yararlanabiliyor RTX4080 Ekran kartı var sunuculardaO kadar düşük olacağını tahmin edemezdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle yapıyorum ama hala kararlı bir bağlantı almadım. Fh5 leş oluyor. Fifa 23 akıcı ve gecikmesi en düşük oyun.
4080 li sistemler 10 dolar değil yanlış bilgi vermeyin.Avrupa sunucularında oynuyorum artık GeForce Now'ı PREMIUM PROITY sürümü 9.99$ olmasına rağmen Türkiye fiyatından daha uyguna geliyor Bulgaristan sunucusuna bağlanıyorum(EU Southeast) uzaklık mesafesi 20-30ms arası gecikme sunuyor Fortnite oyun içerisinde pingim 15ms civarı seyretmekte ayrıca Grafik ayarlarım son uyguladığım şekilde kayıtlı kalıyor Oturum süresi 8 saat 4K'ya kadar desteği ve 240FPS'e kadar desteği var NVIDIA ekran kartı kullananlar Reflex teknolojisinden yararlanabiliyor RTX4080 Ekran kartı var sunucularda
1 haftalık deneme dağıttıklarında bana ya 2080 yada 3060 denk geliyordu gecikmeden oynanmıyordu gerçi o da ayrı meseleGTX1060 var diye biliyorum Game+ sunucularında
Ben de grafikler iyi diO kadar düşük olacağını tahmin edemezdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle yapıyorum ama hala kararlı bir bağlantı almadım. Fh5 leş oluyor. Fifa 23 akıcı ve gecikmesi en düşük oyun.
Şans ya 500 lük internet ile kötü oluyor iş yerinde komşunun internetiyle oynuyorum iyi duruyor.Ben de grafikler iyi di
Ben de yurtdışını kullanıyordum avrupa daha iyi ayarları kaydetme özelliği varAvrupa sunucularında oynuyorum artık GeForce Now'ı PREMIUM PROITY sürümü 9.99$ olmasına rağmen Türkiye fiyatından daha uyguna geliyor Bulgaristan sunucusuna bağlanıyorum(EU Southeast) uzaklık mesafesi 20-30ms arası gecikme sunuyor Fortnite oyun içerisinde pingim 15ms civarı seyretmekte ayrıca Grafik ayarlarım son uyguladığım şekilde kayıtlı kalıyor Oturum süresi 8 saat 4K'ya kadar desteği ve 240FPS'e kadar desteği var NVIDIA ekran kartı kullananlar Reflex teknolojisinden yararlanabiliyor RTX4080 Ekran kartı var sunucularda