Neler Yeni

GeForce Now Fiyatları Zamlanıyor ! (7 Aralık)

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Mertcan Uysal

Lady-Of-Ice

80+ Silver
1.JPG

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Mertcan Uysal

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu nedir ya? PC’si olmayan hiç mi oynamasın!?

BGSGP

80+ Bronze
Bu nedir ya? PC’si olmayan hiç mi oynamasın!?
xCloud vardı da o da 200 kağıt oldu + klavye fare desteği yok, pc si olmayan oynamıyo yani :(

Ulan aslında Türknet falan gelip GFN sunucularını biz de kuruyoz lan falan deyip ölü fiyata RTX li servis verse varya filmlerdeki süper kahraman gibi bişey olur xD

(ama yok, sunucuları kafalarına göre açamazlar diye biliyorum. Nvidia yı ne zaman baskılarsak ve adamlar bi ek atarlarsa ancak o zaman (hiçbirzaman yani))

Danban

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Dan
Buradan Geforce now ekibine sesleniyorum, lütfen zam yapmayın zaten şuan pahalı alamıyoruz indirime girmesini bekliyoruz. Her şeyi geçtim sunucuları da çok sıkıntılı bir oyuna girmeden önce bir sürü sorunla karşılaşıyoruz, zam değil indirim bekliyoruz.☺️

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Emre Altun
Oyunlar dünya para zaten buna para vereceğime döviz olarak biriktirir pc toplarım iyisi ile kötüsü ile.
Senelik 3000 bile atsan. 5 sene sonra anca pc alırsın dostum. 5 sene beklerim dersen şimdiden aylık 340 tl kumbarana atmaya başla. O senelerde de anca giriş seviyesi bir pc alırsın. Şimdiden iyi biriktirmeler 😀

BGSGP

80+ Bronze
Senelik 3000 bile atsan. 5 sene sonra anca pc alırsın dostum. 5 sene beklerim dersen şimdiden aylık 340 TL kumbarana atmaya başla. O senelerde de anca giriş seviyesi bir pc alırsın. Şimdiden iyi biriktirmeler 😀
Bu tür şeyle diyenleri de, gfn kullanmayın diyenlere de katılıyorum. FİYATLARIN SABİTSİZLİĞİ KAFAYI YEDİRİYO ANASINI SATAYIM...

Bkz: kendinize özel 1 ay ayarlayın, hiçbirşey yapamaycağınız bir ay (mümkün olmasa da umut veriyom olm) sonra o ay boyunca sabah ve akşam tok karnına aralıklar ile günde 10 saat oynayıp gfn kütüphanesini bitirin. (hikayeli oyunlar içindir, online oynuyorsanız g.o.)

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Kaan
XCloud bir sunucu açsa ya da yakın bölgeye bağlanılacak şekilde Türkiye için de erişime açsa bunlar sinek bile avlayamazlar :D İlk sunulduğunda iyiydi ama ne zaman ki Türkiye bölgesine geldi bu GFN, içinden geçtiler. Rezalet bir şey oldu.

Top Bottom