asrock 6700xt alınır mı

Reaksiyon skoru
2
gencer gaming ten hazır sistem aldım ekran kartı sapphire 6700 xt marka yok muş asrroc 6700 xt ile değişelim dediler kabul edeyim mi asrock iyi mi? marka olarak

gencer gaming ten hazır sistem aldım ekran kartı sapphire 6700 xt marka yok muş asrroc 6700 xt ile değişelim dediler kabul edeyim mi asrock iyi mi? marka olarak
soğutma olarak saphire pulseden iyi diye biliyorum

Asrock tarafında referans model hariç, tüm modelleri sapphire pulsetan her açıdan iyi.

Pulse önermiyorum sapphire markasında referans kart ile aynı hatta direk amd serisine bakarsanız pulse ile aynı gövdeye ve yapıya sahip tek fark pulse modeli TriXXX destekliyor diye biliyorum direk sapphire sitesinden kıyaslayınca Asrock al bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pulse kullanan biri olarak söyluyorum bunu sen düşün Asrock Challenger Pro 6700XT almayı düşünüyorum bende

soğutma olarak iyi ama dünyada f/p ucuz kart olarak bilinir. fakat ülkemizde malsef soğutması biraz iyi olduğu için fiyatını abartıp satıyorlar. pahalıysa alma ucuzsa al.

Geri