Kurtkapanı
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
gencer gaming ten hazır sistem aldım ekran kartı sapphire 6700 xt marka yok muş asrroc 6700 xt ile değişelim dediler kabul edeyim mi asrock iyi mi? marka olarak
soğutma olarak saphire pulseden iyi diye biliyorumgencer gaming ten hazır sistem aldım ekran kartı sapphire 6700 xt marka yok muş asrroc 6700 xt ile değişelim dediler kabul edeyim mi asrock iyi mi? marka olarak
asrock mu iyi yani kardeşimsoğutma olarak saphire pulseden iyi diye biliyorum
saphirenin hangi modeliydi ?asrock mu iyi yani kardeşim
Sapphire PULSE AMD RX 6700 XT 11306-02-20G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartısaphirenin hangi modeliydi ?
hem fiyat olarak hem performans olarak kardasınızSapphire PULSE AMD RX 6700 XT 11306-02-20G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı
soğutma olarak iyi ama dünyada f/p ucuz kart olarak bilinir. fakat ülkemizde malsef soğutması biraz iyi olduğu için fiyatını abartıp satıyorlar. pahalıysa alma ucuzsa al.gencer gaming ten hazır sistem aldım ekran kartı sapphire 6700 xt marka yok muş asrroc 6700 xt ile değişelim dediler kabul edeyim mi asrock iyi mi? marka olarak
Asrock tarafında referans model hariç, tüm modelleri sapphire pulsetan her açıdan iyi.
asrock markasını alıyım mı yani bana onu vereceklerhem fiyat olarak hem performans olarak kardasınız
hem fiyat olarak hem performans olarak kardasınız
Al modeli nedirasrock markasını alıyım mı yani bana onu verecekler
Sapphire PULSE AMD RX 6700 XT 11306-02-20G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran KartıAl modeli nedir