Seçkinin yoksa satıp alabilirsin bence çünkü seçkinde haftalık 1-2 dolar ile geri seçkinin parasını çıkartabiliyorsunbilemiyorum hocam seçkin almayı da düşünüyorum bi yandan sandık düşürmek için bekledikçe fiyatı artıyor
pp cok iibilemiyorum hocam seçkin almayı da düşünüyorum bi yandan sandık düşürmek için bekledikçe fiyatı artıyor
Days gone a değer bi yerden sonra tekrara düşüyor ama uzun sürüyor oynanış ben hikaye rush attım karimizi kurtarcaz mi diye 40 aaat sürdü yan görevlerle 50 saat gidertoplam 16 küsür dolar yapıyor satıp alınır mı? sizce ? değerlenirmi?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam satmayın operasyon ocakta gelicek 15 dolara onu alırsınız 50 dolar yaparsınızbilemiyorum hocam seçkin almayı da düşünüyorum bi yandan sandık düşürmek için bekledikçe fiyatı artıyor
öyle oluyorsa alayım seçkin hocamSeçkinin yoksa satıp alabilirsin bence çünkü seçkinde haftalık 1-2 dolar ile geri seçkinin parasını çıkartabiliyorsun
days gone nin yeri bende ayrıdır hocam kaçaktan bitirmiştim ama şimdi indirimde görünce orjinalini almak istedimDays gone a değer bi yerden sonra tekrara düşüyor ama uzun sürüyor oynanış ben hikaye rush attım karimizi kurtarcaz mi diye 40 aaat sürdü yan görevlerle 50 saat gider
oyunda skin vs olunca kendine çekiyor insanı ama yinede hikayeli oyunlar benim tarzımdır malum arkadaş olmadığı için pek fazla oynayamıyorum cs tarzı oyunlarcs oynayan adam başka oyun oynamaz cs senin için seçenekse sat gitsin
O zaman spoi konuşmakta sorun yok olm oyun karimizi buluncada biraz devam etmeliydi ya çok isterdim onla görevler yapmaköyle oluyorsa alayım seçkin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
days gone nin yeri bende ayrıdır hocam kaçaktan bitirmiştim ama şimdi indirimde görünce orjinalini almak istedim
bilemiyorum hocam seçkin almayı da düşünüyorum bi yandan sandık düşürmek için bekledikçe fiyatı artıyor
seçkin zaten 15 dolar![]()
dün haftalık bonusumu aldığımda düştü hocam