Neler Yeni

CS Skinleri Satıp Oyun Alma?

ozomona

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
415
toplam 16 küsür dolar yapıyor satıp alınır mı? sizce ? değerlenirmi?

1701802710986.png

1701802761096.png

Bence satma hocam yeni kasa olayları var skinler yükselecek diyorlar

Bence satma hocam yeni kasa olayları var skinler yükselecek diyorlar
bilemiyorum hocam seçkin almayı da düşünüyorum bi yandan sandık düşürmek için bekledikçe fiyatı artıyor

bilemiyorum hocam seçkin almayı da düşünüyorum bi yandan sandık düşürmek için bekledikçe fiyatı artıyor
Seçkinin yoksa satıp alabilirsin bence çünkü seçkinde haftalık 1-2 dolar ile geri seçkinin parasını çıkartabiliyorsun

ben ps4 e baya eskiden indirmiştim oyuna girmiştim baktım böyle motorla zombiden falan mı kaçıyoz bune diyip 10dk sürmeden silmiştim. O zamanlar zaten ne oyundan anlıyorum ne bişeyden, days gone ın yeni çıktığı zamanlardı.

Hocam satmayın operasyon ocakta gelicek 15 dolara onu alırsınız 50 dolar yaparsınız

Seçkinin yoksa satıp alabilirsin bence çünkü seçkinde haftalık 1-2 dolar ile geri seçkinin parasını çıkartabiliyorsun
öyle oluyorsa alayım seçkin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Days gone a değer bi yerden sonra tekrara düşüyor ama uzun sürüyor oynanış ben hikaye rush attım karimizi kurtarcaz mi diye 40 aaat sürdü yan görevlerle 50 saat gider
days gone nin yeri bende ayrıdır hocam kaçaktan bitirmiştim ama şimdi indirimde görünce orjinalini almak istedim

cs oynayan adam başka oyun oynamaz cs senin için seçenekse sat gitsin

cs oynayan adam başka oyun oynamaz cs senin için seçenekse sat gitsin
oyunda skin vs olunca kendine çekiyor insanı ama yinede hikayeli oyunlar benim tarzımdır malum arkadaş olmadığı için pek fazla oynayamıyorum cs tarzı oyunlar :)

öyle oluyorsa alayım seçkin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

days gone nin yeri bende ayrıdır hocam kaçaktan bitirmiştim ama şimdi indirimde görünce orjinalini almak istedim
O zaman spoi konuşmakta sorun yok olm oyun karimizi buluncada biraz devam etmeliydi ya çok isterdim onla görevler yapmak

Ekler

• eh.PNG
    eh.PNG
    19.5 KB · Hit: 24
Geri