PC Açılmıyor

TalhaU

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese selamlar olay şöyle gerçekleşti gece yatarken pcnin fişini çekmiştim sabah kalktığımda pc yi açmak istedim fişi taktiğimda klavye mouse mouspad vs ışıkları 2 saniye kadar yanıp söndü pc acmak için power tuşuna bastigimda acilmadi kac saattir uğraşıyorum olmadi gitti psu kablosu aldim onunla denedim yine olmadi birçok forum vs okudum YouTube videolara baktim işimi görmedi yardımcı olabilir misiniz.

Fişi çıkartırken psunun güç düğmesini kapatmadıysan birden fişi takınca elektriksel bir sorun olmuştur yanmıştır bişeyler o yüzden açılmaz. Psuyu yakmışsındır.
Ama birçok kez yaşadığım yerde elektirik gidip geldi ve böyle bir şey yaşamadım kitlenmiş olmasından şüphe ediyorum

Bilgisayarınızın İçini Açabiliyor musunuz ?

Ama birçok kez yaşadığım yerde elektirik gidip geldi ve böyle bir şey yaşamadım kitlenmiş olmasından şüphe ediyorum
Nadiren olduğu durumlarda belki bişey olmayabilir fakat yinede psu için riskli bir durum. Sen sürekli fişi çekip geri takıyorsan yıpranmıştır zamana sonunda patlamıştır.

PSU marka model ne?
Bilgisayar açık değil demi fişi çekerken.
Herkese selamlar olay şöyle gerçekleşti gece yatarken pcnin fişini çekmiştim sabah kalktığımda PC yi açmak istedim fişi taktiğimda klavye mouse mouspad vs ışıkları 2 saniye kadar yanıp söndü PC acmak için power tuşuna bastigimda acilmadi kac saattir uğraşıyorum olmadi gitti PSU kablosu aldim onunla denedim yine olmadi birçok forum vs okudum YouTube videolara baktim işimi görmedi yardımcı olabilir misiniz.

PSU marka model ne?
Bilgisayar açık değil demi fişi çekerken.
Hayir değildi powerboost 500W
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nadiren olduğu durumlarda belki bişey olmayabilir fakat yinede PSU için riskli bir durum. Sen sürekli fişi çekip geri takıyorsan yıpranmıştır zamana sonunda patlamıştır.
Fişi ciddi söylüyorum 6 8 aydır hiç cekmedim sadece sarj aletini takicak yer bulamıyodum idareten pcnin fişinin takılı olduğu yere taktim sonra olaylar gelişti

Hayir değildi powerboost 500W
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fişi ciddi söylüyorum 6 8 aydır hiç cekmedim sadece sarj aletini takicak yer bulamıyodum idareten pcnin fişinin takılı olduğu yere taktim sonra olaylar gelişti
Sistem tepki veriyor m?

Yasin / EsquaReD yazmış:
Fişi çıkartırken psunun güç düğmesini kapatmadıysan birden fişi takınca elektriksel bir sorun olmuştur yanmıştır bişeyler o yüzden açılmaz. Psuyu yakmışsındır.

Kardeşim benim yukarıdaki anlattığım cümlede yanlışlık var mı ? Abi ben anlamıyorum bu moderatörleri yemin ederim. Fişi tak çıkar yaparken ve bu esnada da psunun güç düğmesi açıksa illaki zarar verecek abi sisteme birden elektrik akımı gider. Bir kere yaparsın bişey olmaz ama illaki bi yerden sonra zarar verecek psunun yanmasına kadar gider olay. Misal belki senin olayda bu hesap anlatabiliyor muyum. Burada yanlış bilgi vermek diye bir şey yok anlattığım tamamen olabilecek doğru bir şeydir. @White Ravens

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,798
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri