Daxtors D2125 Outdoor Bot 399TL

GirayHan

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,911
Zaten bu fiyatlarda hatta daha ucuzdu. Trendyol da 403tl telegram kanalların da ki her şeyi atmayın
IMG_20231207_153005.jpg

Son düzenleme:
Niye yarış içinde miyiz. Denk gelirse atarım boş indirim atmam merak etme
Attığım ürün şu an indirimde mi ? evet indirimde şu an daha ucuzu var mı ? yok.

boş indirim atma zaten de boşta yapma bi zahmet.

İndirim canavari rolü almak için teknoloji forumunda açılan konular 🤯
Alıntıyı görüntüle
Sıcak fırsatlar kategorisinde açtığın konular.

1701954452115.png

sıcak fırsatlar kategorisinde açtığım konular.

1701954494115.png

ayrıca indirim canavarı diye bir rol verilmiyor bu forumda 4 günlük üye olduğun için bilmiyorsun normal.

demek ki neymiş telegramda her gördüğüm konuyu atmıyormuşum bunu yapsaydım bu kadar konu açamazdım ve banlanırdım öğren bunları

hadi bileğine kuvvet biraz da seni görelim beni geç benle birlikte geçmen gereken bir kaç forumdaşım daha var ama ;)

Sıcak fırsatlar kategorisinde açtığın konular.

Alıntıyı görüntüle

sıcak fırsatlar kategorisinde açtığım konular.

Alıntıyı görüntüle

ayrıca indirim canavarı diye bir rol verilmiyor bu forumda 4 günlük üye olduğun için bilmiyorsun normal.

hadi bileğine kuvvet biraz da seni görelim beni geç ;)
Lan seni niye geçeyim akfkskfkwlg o kadar işsiz değilim. Açtığın indirim konularının yarısından çoğu boş telegram bildirimi. Telegramdan copy paste yapan +16-17 flnsin büyük ihtimalle. Of 788 konu kral yaaaa Erdal bakkal ticari zekası da vardır sende

Lan seni niye geçeyim akfkskfkwlg o kadar işsiz değilim. Açtığın indirim konularının yarısından çoğu boş telegram bildirimi. Telegramdan copy paste yapan +16-17 flnsin büyük ihtimalle. Of 788 konu kral yaaaa Erdal bakkal ticari zekası da vardır sende
köşede ağla duymak istemiyorum :kekw:

Lan seni niye geçeyim akfkskfkwlg o kadar işsiz değilim. Açtığın indirim konularının yarısından çoğu boş telegram bildirimi. Telegramdan copy paste yapan +16-17 flnsin büyük ihtimalle. Of 788 konu kral yaaaa Erdal bakkal ticari zekası da vardır sendeA
Aga sussana sen 1 tane konu açmışsın adam 1k açmış her birinden ortalama 10-100 kişi işini görse 10bin 100 bin insana tek başına yol göstermiş uzman birisi
Sus daha fazla rezil etme kendini.

Uygunsuz davranış
Aga sussana sen 1 tane konu açmışsın adam 1k açmış her birinden ortalama 10-100 kişi işini görse 10bin 100 bin insana tek başına yol göstermiş uzman birisi
Sus daha fazla rezil etme kendini.
Ne diyon la düdük aynen 10bin ile 100bin kişi arasında gören olmuştur 🤣 koş indirim var
IMG_20231207_160543.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,592
Üyeler
188,625
Son üye
ali4838
Geri