Giray Kaya
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 501
Butun parcalar toplama ve butun parcalari birlestirdikdem sonra guc tusuna basinca freedos ekran gelicek biliyorum nasil windowsu kurucagim
FreeDOS ekranı ne alaka? İçi boş olan disklerden FreeDOS beklemek saçmalık.Butun parcalar toplama ve butun parcalari birlestirdikdem sonra guc tusuna basinca freedos ekran gelicek biliyorum nasil windowsu kurucagim
AMI APTIO 5 in donanım değişikliliği mesajı ya da BIOS'a atması.Nasil olucak peki nasil gelicek gelince guc tusuna basinca ne acilcak
DOS ekranı gelir arkadaş doğru söylemiş.FreeDOS ekranı ne alaka? İçi boş olan disklerden FreeDOS beklemek saçmalık.
DOS ekranından kasıt GUI bir yerin gelmeyecek oluşumu? Yoksa FreeDOS'mu açılacak?DOS ekranı gelir arkadaş doğru söylemiş.
boş siyah ekran acılacak youtubda nasıl win kurulur adı altında bırsuru vıdeo var format da yazabilir aynı şeyButun parcalar toplama ve butun parcalari birlestirdikdem sonra guc tusuna basinca freedos ekran gelicek biliyorum nasil windowsu kurucagim
NVIDIA kulübüne nasıl katılabilirim?DOS ekranı gelir arkadaş doğru söylemiş.
Herhangi bir GUI olmayacak tabi. Boş hard disk takınca işletim sistemi yüklenmeyeceği için siyah ekran da kalacak. O ekrana DOS demiyor muyuz zatenDOS ekranından kasıt GUI bir yerin gelmeyecek oluşumu? Yoksa FreeDOS'mu açılacak?
İmzana benim gibi yazman yeterli. Klüp sahibi öyle diyor. Ana konuyu klüplerde bulabilirsin.NVIDIA kulübüne nasıl katılabilirim?
Yok, ona BIOS POST Screen deniyor.Herhangi bir GUI olmayacak tabi. Boş hard disk takınca işletim sistemi yüklenmeyeceği için siyah ekran da kalacak. O ekrana DOS demiyor muyuz zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İmzana benim gibi yazman yeterli. Klüp sahibi öyle diyor. Ana konuyu klüplerde bulabilirsin.
İçinde windows yüklü bir usb yi takip bios menüyü açarak windows kurman lazimButun parcalar toplama ve butun parcalari birlestirdikdem sonra guc tusuna basinca freedos ekran gelicek biliyorum nasil windowsu kurucagim