Bu iphone 8 plus alınır mı?

Metekr1905

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
35
Merhaba dolapta iphone 8 plus buldum uygun geldi ama parmak izi aktif değil. çok sorun yaratır mı 8-9 bin bandında satılıyor.bütçem 6 bin bu cihazda 5.800 falan almayı düşünüyorum ama parmak izi sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum

Dolap’ta keşfettiğime bak!

Ekler

• 759DC7EA-5D5D-446D-9F37-A1D3781C088B.png
    759DC7EA-5D5D-446D-9F37-A1D3781C088B.png
    3.7 MB · Hit: 59
İlanı göremiyorum. Parmak izi yoksa tavsiye etmem. SE 2020 düşünür müsün?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 Plus güzel bir cihaz. Ama şahsen güncelleme desteği biten iphone almam.

Dolap uygulamasının linkini atmışsın. 5800'e parmak izi olmamasına rağmen mantıklı.

yeni modellerde Face ID bozuk cihaz, eski modellerde Touch ID bozuk cihaz alınmaz hocam.
3-5 kuruş fazla ver temiz cihaz al, uzun vadede kar edersin

H
Dolap uygulamasının linkini atmışsın. 5800'e parmak izi olmamasına rağmen mantıklı.
Hocam ilandan kopyaladım ama uygulamanın linki gelmiş.

İlanı göremiyorum. Parmak izi yoksa tavsiye etmem. SE 2020 düşünür müsün?

8 Plus güzel bir cihaz. Ama şahsen güncelleme desteği biten iphone almam.
Düşünürüm ama büyük ekran daha iyi olur

Merhaba dolapta iphone 8 plus buldum uygun geldi ama parmak izi aktif değil. çok sorun yaratır mı 8-9 bin bandında satılıyor.bütçem 6 bin bu cihazda 5.800 falan almayı düşünüyorum ama parmak izi sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum

Dolap’ta keşfettiğime bak!

iPhone 6 var deli gibi kasıyor ve akıcı değil yani bunun da sonu aynı

iPhone 6 var deli gibi kasıyor ve akıcı değil yani bunun da sonu aynı
6 ile 8 Plus'ın sonu aynı olamaz. 6'nın sıkıntısı 1 GB Ram. 6S hala taş gibi akıyor (yılların cihazına göre) 2 GB sayesinde.

6 ile 8 Plus'ın sonu aynı olamaz. 6'nın sıkıntısı 1 GB Ram. 6S hala taş gibi akıyor (yılların cihazına göre) 2 GB sayesinde.
6s oda zaten düz 6 değil ama sonu aynı hocam 👍 tabi sadece video ve makale bakarım diyorsan sorun yok tabii ama ağır oyunlarda ve borsa trade uygulamalarında kasıyor

Şuan aktif olarak kullanıyorum bu cihazı hiç bir sıkıntısı yok kasma etme yaşamıyorum. Şarj sıkıntı o da değişim istiyor. Ama yaşı olan bir cihaz 1-2 sene sonra 6 gibi başlar kasmaya. Ama 2 sene seni kurtarır.

Geri