Hepsiburada'da Nays kart ''Sadece kendi kartını kullanabilirsin'' hatası

Reaksiyon skoru
184
Merhaba, Nays ile hepsiburada'dan ürün almak istiyorum ama siparişi verirken sadece kendi kartını kullanabilirsin hatası alıyorum. Aynı şeyi Tosla kartım için de yapıyor, kartlar tamamen bana ait olmasına rağmen bu sorunu yaşıyorum üstelik. Bunun için neler yapabilirim, tavsiyeniz var mı?

İki farklı yerden görsel iletiyorum, birisi normal sipariş verirken bir tanesi de hepsipaye direkt para yükleme yaparken.
IMG_20231209_163626.jpg
IMG_20231209_163737.jpg

Acaba onaylı hesaba geçmeni istedikleri için mi böyle uyarı alıyorsun ?

Nays kart ile hb cüzdana para yüklenemiyor.

Sepette hem kartla öde, hem cüzdana aktararak ödemek gibi bir seçenek var. O aşamada kartla ödeyi seçmelisiniz, aksi halde cüzdana yükleyerek ödemeyi tamamlamaya çalıştığı için kabul etmiyor.

Nays kart ile hb cüzdana para yüklenemiyor.

Sepette hem kartla öde, hem cüzdana aktararak ödemek gibi bir seçenek var. O aşamada kartla ödeyi seçmelisiniz, aksi halde cüzdana yükleyerek ödemeyi tamamlamaya çalıştığı için kabul etmiyor.
Evet, tam olarak ben de bu durumu yaşıyorum. Bu sorunu çözmenin bir yolu yok mudur acaba? Hepsipay ile ödeme yapıyorum çünkü oradaki bakiye ile.

Hocam bende hesabımda böyle bir hata alıyordum kart bilgisi giriş kısmında isminiz mesela b ile başlıyorsa sadece b yazın kabul ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,450
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri