PC kapatıp fişi çekmek zarar verir mi?

Reaksiyon skoru
95
PC kapatınca monitör, işlemci fanı durduğunda fişi çekiyorum. Sisteme zarar verir mi? Elektrik kesintisi misali mi olur?
Öneriniz nedir?

PC kapatınca monitör, işlemci fanı durduğunda fişi çekiyorum. Sisteme zarar verir mi? Elektrik kesintisi misali mi olur?
Öneriniz nedir?
Hiçbir zararı olmaz aksine faydalı bir davranış .

Hocam konu ile alakası yok ama konu nasıl acicaz bende çıkmıyor yardımcı olabilir misiniz

Hocam konu ile alakası yok ama konu nasıl acicaz bende çıkmıyor yardımcı olabilir misiniz
1702144112109.png

Buraya tıkla sorununla alakalı katogoriyi seç başlığı uygun şekilde yaz konuyu açabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım. Teşekkürler.

FSP 500W hydroK psu, çalışırken ince ses geliyor. PC kapatıp çekince birden ses kesiliyor. Sıkıntı olur mu?
Coil whine oluyor o dediğiniz ses zararı yoktur fakat rahatsız edici olabilir garanti kapsamında girmiyor.

Alıntıyı görüntüle
Buraya tıkla sorununla alakalı katogoriyi seç başlığı uygun şekilde yaz konuyu açabilirsin.

Coil whine oluyor o dediğiniz ses zararı yoktur fakat rahatsız edici olabilir garanti kapsamında girmiyor.
Screenshot_20231209-205134_Chrome~2.jpg

Ekran kartsız sistemde duyuyorum. Ekran kartı alınca yük bineceğinden rahatsız edici ses artar mı?

Geri