halil_sefaçağlar
80+
- Reaksiyon skoru
- 95
PC kapatınca monitör, işlemci fanı durduğunda fişi çekiyorum. Sisteme zarar verir mi? Elektrik kesintisi misali mi olur?
Öneriniz nedir?
Öneriniz nedir?
Hiçbir zararı olmaz aksine faydalı bir davranış .PC kapatınca monitör, işlemci fanı durduğunda fişi çekiyorum. Sisteme zarar verir mi? Elektrik kesintisi misali mi olur?
Öneriniz nedir?
PSU sesi pat kesiliyor. Düşündürdü biraz.pc kapandıktan sonra sorun olmaz
Yalnız pc açıkken çekmeniz ssd ve windows a zarar verebilir.Hiçbir zararı olmaz aksine faydalı bir davranış .
PSU sesi pat kesiliyor. Düşündürdü biraz.Hiçbir zararı olmaz aksine faydalı bir davranış .
Kesiliyor derken ?PSU sesi pat kesiliyor. Düşündürdü biraz.
Anladım. Teşekkürler.Yalnız pc açıkken çekmeniz ssd ve windows a zarar verebilir.
FSP 500W hydroK psu, çalışırken ince ses geliyor. PC kapatıp çekince birden ses kesiliyor. Sıkıntı olur mu?Kesiliyor derken ?
Hocam konu ile alakası yok ama konu nasıl acicaz bende çıkmıyor yardımcı olabilir misiniz
Coil whine oluyor o dediğiniz ses zararı yoktur fakat rahatsız edici olabilir garanti kapsamında girmiyor.Anladım. Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
FSP 500W hydroK psu, çalışırken ince ses geliyor. PC kapatıp çekince birden ses kesiliyor. Sıkıntı olur mu?
Alıntıyı görüntüle
Buraya tıkla sorununla alakalı katogoriyi seç başlığı uygun şekilde yaz konuyu açabilirsin.
Coil whine oluyor o dediğiniz ses zararı yoktur fakat rahatsız edici olabilir garanti kapsamında girmiyor.
Sağol reisAlıntıyı görüntüle
Buraya tıkla sorununla alakalı katogoriyi seç başlığı uygun şekilde yaz konuyu açabilirsin.
Coil whine oluyor o dediğiniz ses zararı yoktur fakat rahatsız edici olabilir garanti kapsamında girmiyor.
Kesiledebilir cw nasıl davradığı kesin değil.Alıntıyı görüntüle
Ekran kartsız sistemde duyuyorum. Ekran kartı alınca yük bineceğinden rahatsız edici ses artar mı?