🔥İndirim QCY T18 Kulaklık 485 TL

ca.s

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,410
Screenshot_20231210-124212~2.png

Sepeti bu şekilde ayarlayın ve Aralık ayına özel 600 üstü 125 TL indirim yapan kuponu kullanın.
Çift cihaza aynı anda bağlanabilen, özellikle yüksek kalite müzik dinlemek için uygun ve AptX destekli tam kablosuz kulak içi (kanal içi) bluetooth kulaklık.

Kupon bende çıkmıyor

QCY H2 Kulaküstü modelini kullanıyorum. Gayet güzel. Kulakiçi kulaklıklar kulağımı çok rahatsız ediyor. Eğer sizinde kulağınızı rahatsız ediyorsa önerdiğim modeli alabilirsiniz. 600 TL civarında.

Alıntıyı görüntüle

Sepeti bu şekilde ayarlayın ve Aralık ayına özel 600 üstü 125 TL indirim yapan kuponu kullanın.
Çift cihaza aynı anda bağlanabilen, özellikle yüksek kalite müzik dinlemek için uygun ve AptX destekli tam kablosuz kulak içi (kanal içi) bluetooth kulaklık.
hepsiburada da ht05 nays + 5 kisi premiuma davet edince 450 tl

QCY H2 Kulaküstü modelini kullanıyorum. Gayet güzel. Kulakiçi kulaklıklar kulağımı çok rahatsız ediyor. Eğer sizinde kulağınızı rahatsız ediyorsa önerdiğim modeli alabilirsiniz. 600 TL civarında.
Şu an 750 TL en düşük H2. H2 Pro var n11'de o da 750 TL.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamadan bakıyorum da yok hocam maalesef
Aralık ayında alışveriş yaptınız mı hiç n11'den? Bi' Daha kuponlar genelde alışveriş yapınca veriliyor.

Alıntıyı görüntüle

T15 ANC' den geçilir mi hocam?

kulaklık güzel ama sadece oyun için gecikmesi yüksek. oyun için qcy diğer modellerine bakabilirsiniz.

Şu an 750 TL en düşük H2. H2 Pro var n11'de o da 750 TL.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aralık ayında alışveriş yaptınız mı hiç n11'den? Bi' Daha kuponlar genelde alışveriş yapınca veriliyor.
Hayır hocam alışveriş yapmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,156
Üyeler
186,456
Son üye
malatyalihamsi
Geri