Pardon hocam karıştırdım evet o model. Özür dilerlm.T15 ANC hangi model? T13 ANC mi demek istediniz?
Pardon hocam karıştırdım evet o model. Özür dilerlm.T15 ANC hangi model? T13 ANC mi demek istediniz?
Hmm ondan olabilir kuponun olmaması.Hayır hocam alışveriş yapmadım.
T13 ANC yeni bir model. Şu an için gerek yok. Bu hem biraz daha eski model.Pardon hocam karıştırdım evet o model. Özür dilerlm.
Teşekkürler hocam peki bu bütçede T13 ANC' den daha iyi ne alabilirim 2 saat kullanımda kulağımı ciddi şekilde ağrıtmaya başlıyor.Hmm ondan olabilir kuponun olmaması.
Mesaj otomatik birleştirildi:
T13 ANC yeni bir model. Şu an için gerek yok. Bu hem biraz daha eski model.
Çok takınca ağrı yapıyor ya bende onun haricinde çok iyi model.qcy t13 kullanıyorum 1.5 senedir hala taş gibi
HT07'ye bir göz atın. Top tasarımlı kulak giriş yeri daha rahat. HT05 özellikleri ile aynı.Teşekkürler hocam peki bu bütçede T13 ANC' den daha iyi ne alabilirim 2 saat kullanımda kulağımı ciddi şekilde ağrıtmaya başlıyor.
Çok takınca ağrı yapıyor ya bende onun haricinde çok iyi model.
Evet hocam ya herkes aynı şeyi diyor. Gerçekten ergonomik olarak sıkıntılı bir kulaklık.t13 bende de ağrı yapıyor 2.5 sene önce aldığım t5 modeli hiç ağrı sızı yapmıyor kopma falanda yaşamadım ama mikrofonu berbat bide baya eski model bulmakta zor.
Hocam top kulaklık sevmiyorum ya. Bütçe az daha da artabilir. Başka öneriniz var mıdır 1000 TL' ye kadar?HT07'ye bir göz atın. Top tasarımlı kulak giriş yeri daha rahat. HT05 özellikleri ile aynı.
Rahat olarak Huawei Freebuds FE var.Evet hocam ya herkes aynı şeyi diyor. Gerçekten ergonomik olarak sıkıntılı bir kulaklık.
Hocam top kulaklık sevmiyorum ya. Bütçe az daha da artabilir. Başka öneriniz var mıdır 1000 TL' ye kadar?
Çok teşekkürler hocam.Rahat olarak Huawei Freebuds FE var.
Ses kalitesi iyi olarak Soundpeats H2 var.
Soundcore R50i var.
Bu modellere bakabilirsin ama fiyatları biraz yüksek şu an. İndirimde bulursanız bunlardan birini alabilirsiniz.
1000 TL civarına bulursan Anker Life Note 3i alabilirsin.