Merhaba, 12.11.2023 tarihinde İtopya’dan bilgisayar kasası sipariş etmiştim. 15.11.2023 tarihinde kasa evime geldiğinde sol taraf camı tamamen kırılmış olarak geldi. Hemen aynı gün poşeti bile çıkarılmadan direkt kargo firmasına götürüp geri iade yaptırdım. Zaten poşetini de çıkaramazsınız çünkü poşetin içi komple cam kırığı dolu ve ürünün poşetin içince kırıldığı bariz bir şekilde belli. İtopya firmasını arayarak durumu belirttim. Bana durumla ilgili bilgi vereceklerini söylediler ancak iki hafta gibi uzun bir süreden sonra bana hiçbir bilgi verilmeden 27.11.2023 tarihinde aynı kırık ürünü bana geri kargolamışlar. İtopya hiç ilgilenmedi. Şikayetvar'a yazınca bana cevap olarak kargocunun önünde açmadığınız için bir şey yapamıyoruz diye yazmışlar. Ki yurtiçi kargo firması kargocunun bizler açana kadar beklemek gibi bir uygulamalarının olmadığını söylediler. Tüketici hakem heyetine verdim. Firma resmen kırık malı benim üzerime yıkmaya çalışıyor. Müşteri memnuniyeti çok kötü bir firma. Bu linkten yaptığım şikayeti görebilirsiniz. İtopya’dan alışveriş yapmak pişmanlıktır.
Aldığım Kasa: CORSAIR iCUE 5000X RGB QL Edition Tempered Glass Beyaz ATX Bilgisayar Kasası
www.sikayetvar.com
Aldığım Kasa: CORSAIR iCUE 5000X RGB QL Edition Tempered Glass Beyaz ATX Bilgisayar Kasası
İtopya Bilgisayar İtopya Mağazası Kırık Kasa Gönderdi
İtopya Bilgisayar için yazılan 'İtopya Bilgisayar İtopya Mağazası Kırık Kasa Gönderdi' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da İtopya Bilgisayar hakkında...