kasanın fişini çekip power tuşuna 10 15 saniye basıp tekrardan fişi takıp açmayı dener misinizDeniyorum kral iste tak cikar yer degistir herseyi deniyorum fikrin varsa daha iyi soyle
Birden fazla slot olunca ramleri belirli bir yere takman gerekiyor. Onu anakart kılavuzunda yazması gerek olmazsa internette anakart modelini arat.Deniyorum kral iste tak cikar yer degistir herseyi deniyorum fikrin varsa daha iyi soyle
Sey garip geliyor hicbir kablo cikartip takmadim sorunsuz uzun suredir calisan bi pc sadece icini actim tozunu aldim termalBirden fazla slot olunca ramleri belirli bir yere takman gerekiyor. Onu anakart kılavuzunda yazması gerek olmazsa internette anakart modelini arat.
Ayrıca anakart üzerinde bir kırmızı ışık vs. var mı? PSU kablolarını yanlış yada tam takmamış olabilirsin.
Bios'u da sıfırlamayı denedin mi?Anakartin uzerinde hicbir isik yok arkadasin dedigi gibi fiside tak cikar yaptim olmadi
Çok bilgi sahibi degilim hic yapmadim o yuzden simdilik girismedim o ise yapmalimiyim sizce kolaymiBios'u da sıfırlamayı denedin mi?
Ne zaman bir şey olsa genelde denenen bir şeydirÇok bilgi sahibi degilim hic yapmadim o yuzden simdilik girismedim o ise yapmalimiyim sizce kolaymi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayar uzun sure kapalida kaldi bu arada fişten cekik bir sekilde
hocam bendede geçen böyle bir sorun oldu çözdüm, elektirikli süpürge kullandınızmı?bence anakart da bir sikinti var model b450m s2h ve sanki normalde beyaz bir isik yaniyordu anakartda suan yanmiyor
Köşede mi yanıyordu? Anakartın güç aldığını gösteriyor olabilirbence anakart da bir sikinti var model b450m s2h ve sanki normalde beyaz bir isik yaniyordu anakartda suan yanmiyor