Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,009
nays kampanyası da varken akkoya switch çekeyim dedim , pembe switch almıştık ayrı olarak mor almanın anlamı var mı veya başka ne önerirsiniz
3 farklı hesaptan alabilirsen aliexpresste 90x gateron yellow 520 küsüre geliyor, princess switchler var bi de onlar da baya tok sesli. 3x hesapran almaya uğraşamam dersen de 90x gateron yellow 650ye geliyordu sanırım.nays kampanyası da varken akkoya switch çekeyim dedim , pembe switch almıştık ayrı olarak mor almanın anlamı var mı veya başka ne önerirsiniz
Direkt onu çekeyim o zaman eyvallah3 farklı hesaptan alabilirsen aliexpresste 90x gateron yellow 520 küsüre geliyor, princess switchler var bi de onlar da baya tok sesli. 3x hesapran almaya uğraşamam dersen de 90x gateron yellow 650ye geliyordu sanırım.
@freygasm birde keycap önerisi gelir miDirekt onu çekeyim o zaman eyvallah
Tok ses mi arıyorsun hocamDirekt onu çekeyim o zaman eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@freygasm birde keycap önerisi gelir mi![]()
Eğer enter tuşunu kendi enterini kullanırım diyorsan xda keycapsler çok tok yapıyor sesi. Iso tarafında seçeneğin sınırlı ama herhangi bi cherry profile switchte ekstra büyük enter da oluyor.Direkt onu çekeyim o zaman eyvallah
@freygasm birde keycap önerisi gelir mi![]()
Çok sesli olmayan ama tok ses istiyodum akko yellow v3 baya hoşuma gitti aslında direkt onu alabilirimTok ses mi arıyorsun hocam
Eğer enter tuşunu kendi enterini kullanırım diyorsan xda keycapsler çok tok yapıyor sesi. Iso tarafında seçeneğin sınırlı ama herhangi bi cherry profile switchte ekstra büyük enter da oluyor.
Gateron yellow- gateron black çok iyi o zaman. Keycaps için sormuştum tokluğuÇok sesli olmayan ama tok ses istiyodum akko yellow v3 baya hoşuma gitti aslında direkt onu alabilirim
bizim halen kargoya verilmedigeldi iki gözümün çiçeği bu klavyeyi nasıl 1000 TL'ye aldim hala şaşkınım
canlı destekle bir konuş ben konuştuktan sonra hızlıca kargolandı ama klavye avrupa turunda biterse gelecek inşallahbizim halen kargoya verilmedi![]()
Lan oha daha kargoya verilmedi. Hayırlı olsungeldi iki gözümün çiçeği bu klavyeyi nasıl 1000 TL'ye aldim hala şaşkınım