❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Akko 3084B Plus RGB 🔥🔥 1.088,55 TL

nays kampanyası da varken akkoya switch çekeyim dedim , pembe switch almıştık ayrı olarak mor almanın anlamı var mı veya başka ne önerirsiniz

nays kampanyası da varken akkoya switch çekeyim dedim , pembe switch almıştık ayrı olarak mor almanın anlamı var mı veya başka ne önerirsiniz
3 farklı hesaptan alabilirsen aliexpresste 90x gateron yellow 520 küsüre geliyor, princess switchler var bi de onlar da baya tok sesli. 3x hesapran almaya uğraşamam dersen de 90x gateron yellow 650ye geliyordu sanırım.

Direkt onu çekeyim o zaman eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@freygasm birde keycap önerisi gelir mi :D
Tok ses mi arıyorsun hocam :D

Direkt onu çekeyim o zaman eyvallah

@freygasm birde keycap önerisi gelir mi :D
Eğer enter tuşunu kendi enterini kullanırım diyorsan xda keycapsler çok tok yapıyor sesi. Iso tarafında seçeneğin sınırlı ama herhangi bi cherry profile switchte ekstra büyük enter da oluyor.

Tok ses mi arıyorsun hocam :D

Eğer enter tuşunu kendi enterini kullanırım diyorsan xda keycapsler çok tok yapıyor sesi. Iso tarafında seçeneğin sınırlı ama herhangi bi cherry profile switchte ekstra büyük enter da oluyor.
Çok sesli olmayan ama tok ses istiyodum akko yellow v3 baya hoşuma gitti aslında direkt onu alabilirim

Çok sesli olmayan ama tok ses istiyodum akko yellow v3 baya hoşuma gitti aslında direkt onu alabilirim
Gateron yellow- gateron black çok iyi o zaman. Keycaps için sormuştum tokluğu :p Keycaps de fark yaratıyor seste baya..

Hocam kaç gün oldu hala kargoya verilmemiş

geldi iki gözümün çiçeği bu klavyeyi nasıl 1000 TL'ye aldim hala şaşkınım

Ekler

• IMG_20231209_101945.jpg
    IMG_20231209_101945.jpg
    2.7 MB · Hit: 170
  • Beğen
Reaksiyonlar: 90's
Bu klavye tuşlarına program aç,ses aç kapa vs ataması yapabiliyorum ama istediğim metini yazmasını nasıl ekleyebilirim ? Mesela Razer klavyem de alt basınca otomatikmen mail adresimi vs yazmasını eklemiştim alt basınca direk benim mail adresimi yazıyor.Bunda o işlemi eklemeyi beceremedim.Rica etsem yardımcı olabilir misiniz bu özellik benim için oldukça önemli @MuratTheFounderOfGariban

Benim gibi hala kargoya verilmeyen var mı?

Geri