ne zaman görev yöneticisini açsam en az %10 işlemciyi kullanıyor gözüküyor. Oyun oynarken v.s kapatmanın yolu yokmu sistem boştayken yapsın taramayı.Kendiliğinden kapanacaktır. Arka planda tarama yapıyor. Windows Defender o.
ne zaman görev yöneticisini açsam en az %10 işlemciyi kullanıyor gözüküyor. Oyun oynarken v.s kapatmanın yolu yokmu sistem boştayken yapsın taramayı.
5600xt 10400f 16 gb ram mevcut Fps Drop sorunu yaşıyorum bu sıralar 150-200 fps arasında alıyorum valorantta ara sıra 100 lere kadar düşüyorDefender'ı kalıcı olarak kaldırabilirsiniz ancak önermem. Sistem özellikleriniz nedir?
5600xt 10400f 16 gb ram mevcut Fps Drop sorunu yaşıyorum bu sıralar 150-200 fps arasında alıyorum valorantta ara sıra 100 lere kadar düşüyor
Bir de böyle deneyeyim teşekkür ederimNihai Performans'ı etkinleştirin. İşlemci sürekli tam güçte çalışsın.
Bir de böyle deneyeyim teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
değerlerim hala bu şekilde
Alıntıyı görüntüle
Nihai Performans seçiliymiş zaten.
Nihai Performans seçiliymiş zaten.
bir çoğunu daha önceden yapmıştım kalıntı dosyalar silinikKalıntı dosyaları temizleyin.
![]()
How to Delete Temporary Files & Prefetch Files on a Computer
Remove prefetch and temporary files with this easy-to-follow guideThis wikiHow teaches you how to safely delete temporary and prefetch files from Windows to free up disk space. Windows creates all sorts of temporary files on your hard...www.wikihow.com
bir çoğunu daha önceden yapmıştım kalıntı dosyalar silinik
fps sorununu daha nasıl çözebilirim bilginiz var mı.Ara sıra yapmanızı tavsiye ederim. Tekrardan yapın.