Neler Yeni

FPS yüksek olmasına rağmen ciddi drop

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çağrı Çobanoğlu
arkadaslar merhaba sistemim rx 6700 ryzen 5 7500f bu ikili arasında darbogaz mı var?
hikaye oyunlarında (god of war, ac...) fps epey yüksek olmasına rağmen sürekli drop giriyor ve oyunun akıcılığı kalmıyor
ekran kartına yük bindirmek için grafikleri en yükseğe alıp denedim aynı grafikleri biraz düşürdüm aynı bir türlü çözemedim

Meosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Gece Canbaz
Stok fan kullanıyorsan eğer işlemci sıcaklığını kontrol et. 7500F ısınan bir işlemci ve ısınınca saglam FPS droplarına yol açabilir.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,502
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
ekran kartı driverını değiştirmeyi deneyin, bende de gow da fpsim yüksek olmasına rağmen fps drop giriyordu, driver değiştirerek çözmüştüm sorunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çağrı Çobanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stok fan kullanıyorsan eğer işlemci sıcaklığını kontrol et. 7500F ısınan bir işlemci ve ısınınca saglam FPS droplarına yol açabilir.
id cooling 226 xt kullanıyorum işlemci sıcaklığı yükteyken sabit 75 derece başka yapılabilcek bir şey var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çağrı Çobanoğlu
ekran kartı driverını değiştirmeyi deneyin, bende de gow da fpsim yüksek olmasına rağmen fps drop giriyordu, driver değiştirerek çözmüştüm sorunu.
amd radeon uygulamasından yapılan ayarlar da sebep olabilir mi

emiliano

80+ Bronze
arkadaslar merhaba sistemim rx 6700 ryzen 5 7500f bu ikili arasında darbogaz mı var?
hikaye oyunlarında (god of war, ac...) fps epey yüksek olmasına rağmen sürekli drop giriyor ve oyunun akıcılığı kalmıyor
ekran kartına yük bindirmek için grafikleri en yükseğe alıp denedim aynı grafikleri biraz düşürdüm aynı bir türlü çözemedim
bendede amd 6700xt var bendede yüksek fps drop sorunu var 3070 ti aldım gelsin bide onla denicem

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,502
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
amd radeon uygulamasından yapılan ayarlar da sebep olabilir mi
olabilir, geçen bir çok oyunda fps konusunda sıkıntı yaşıyordum ayarı performanstan varsayılana alınca düzeltmiştim ama god of war da denemedim onun için net bir şey söyleyemem. Tek net söyleyebileceğim şey driver değiştirmen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çağrı Çobanoğlu
olabilir, geçen bir çok oyunda fps konusunda sıkıntı yaşıyordum ayarı performanstan varsayılana alınca düzeltmiştim ama god of war da denemedim onun için net bir şey söyleyemem. Tek net söyleyebileceğim şey driver değiştirmen.
driverı nasıl değiştircem
Mesaj otomatik birleştirildi:

driverı nasıl değiştircem
tamamdır buldum bi deneyeyim teşekkür ederim

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,400
İsim
Sinan Aba

Psu kaç watt, markası? ve SSD marka model?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,319
Üyeler
172,215
Son üye
JosephboalI
Top Bottom