Bu Acer 2K IPS 170HZ Monitör alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B086DC3WR9?ref_=cm_sw_r_apan_dp_Y88GB83G0FR7T8J1BY35&language=tr-TR hiç bir yerde testlerini bulamadım o yüzden kararsız kaldım. fiyatı çok iyi fakat problemli olabileceğinden korkuyorum.
şuan karşımda, gta5 oynuyorum 😂 ilk aldığımda renkler soluk geldi ayarlardan 1-2 bişey yaptım mükemmel oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan karşımda, gta5 oynuyorum 😂 ilk aldığımda renkler soluk geldi ayarlardan 1-2 bişey yaptım mükemmel oldu
Bu paraya bulamazsin 10 gun sonra, al geç

Bu paraya bulamazsin 10 gun sonra, al geç
Vesa desteği varmi

ghosting testi yaptınız mı hocam?
bendeki tertemiz

Vesa desteği varmi
Var burdan bakabilirsiniz özelliklerine

ghosting testi yaptınız mı hocam?
Bende kullanıyorum yaptım sıfır ghosting. Işık sızması bende az var biri foruma fotoğraf atmıştı onda çok vardı iade edecekti. Bu monitör de tek yaşayacağınız sorun ışık sızması olur o da şans bende yok gibi bişey çünkü. Geri kalan herşeyi çok güzel

Kullanici yorumlari burda mevcut

tamamdır teşekkürler. Birde monitör pivot mu? Bazı sitelerde pivot yazarken bazılarında pivot olup olmadığı yazmıyor.
ekran aşağı yukarı indiriliyor ama yana yatirma vs yok galiba ben o kadar kurcalamadim 😅

Hoparlör war denmiş tatmin edici duzeydemi acaba bide 1ms (wrb) denmiş belki bu dan dolayı fiyatı ucuzdur

Hoparlör war denmiş tatmin edici duzeydemi acaba bide 1ms (wrb) denmiş belki bu dan dolayı fiyatı ucuzdur
7400 den düştü kampanyada , şuan sadece Amazon tr satıyor

Hoparlör fena değil, çok bişey beklememek lazim monitör hoparlörlerinden genel olarak

Hoparlör fena değil, çok bişey beklememek lazim monitör hoparlörlerinden genel olarak
Alıp deneyesim geldi trendyoldan 2-3 hafta önce asus vg27aq1a aldiydim 5 adet ölü piksel çıkmıştı iade ettim onda 8+frc yle 10bit renk vardı gayet güzel bir monitordu ölü piksel çıkmasa iade etmezdim

2k bu fiyata bu özellikler bencede denemek lazım kağıt üstünde yazanlar hoşuma gitti.kullananlarda memnunsa bence kaçırılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,332
Üyeler
190,732
Son üye
saplamarina
Geri