RX 580 WATTMAN HATASI

NordaN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
145
merhabalar kendime daha yeni bir rx 580 ekran kartı aldım fakat daha ilk günlerden wattman hatası çok aşırı fazla olmaya başladı.
her oyun açışımda veriyor. bazen oyun ortasında verip atıyor filan çok sinir bozmaya başladı yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

merhabalar kendime daha yeni bir rx 580 ekran kartı aldım fakat daha ilk günlerden wattman hatası çok aşırı fazla olmaya başladı.
her oyun açışımda veriyor. bazen oyun ortasında verip atıyor filan çok sinir bozmaya başladı yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
Aldığınız kartta bir sorun olmasın? Furmarkta durum ne?

kapanma filan olmuyor son sürüm yüklü driver. eski sürümlere nasıl ulaşabilirim acaba
DDU ile silip sayfasından biraz araştırıp indirebilirsin zamanla uğraşa uğraşa alışıyorsun :D

whql olan dışı eski bir sürüm indireyim o zaman

kapanma filan olmuyor son sürüm yüklü driver. eski sürümlere nasıl ulaşabilirim acaba
driver sayfasına giriş aşağılşara inin ya da older drivers gibi bir seçenek olması lazım oradan ulaşabilirsiniz

driver sayfasına giriş aşağılşara inin ya da older drivers gibi bir seçenek olması lazım oradan ulaşabilirsiniz
adrenaline mi indireyim yoksa pro mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de bu 23.8.2 bunu 23.8.1 olarak tek tek mi deneyeyim

1 haftadır 4 tane kart denedim ne zor işmiş amd kartla uğraşmak

adrenaline mi indireyim yoksa pro mu?

bir de bu 23.8.2 bunu 23.8.1 olarak tek tek mi deneyeyim

1 haftadır 4 tane kart denedim ne zor işmiş amd kartla uğraşmak
Valla bi şanslı olan benim herhalde hiç sorun yaşamıyorum :D 5 6 sürüm eskisini indir gitsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,573
Üyeler
189,111
Son üye
Desibel51
Geri