Valorant Geri çekilen hesap yüzünden dava şikayeti ?

tatonosxxl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
Merhaba Gamesatış üzerinden valorant hesabı sattım dün 4000tlye radiant hesaptı ve fazladan olduğu için sattım smurf acountumdu eskiden takımlarda oynuyordum.
çocuk sonra nasıl başardıysa hesabı kitletmiş 1 günde ve bana twitter vb platformlardan dava ediceğim tarzı tehdit yağdırıyor ama ben hesabı geri çekmedim ki zaten baktığıma göre geri çekilme durumunda bile gamesatış müdahale etmiyormuş aradıklarımdada müdahale etmediklerini söylediler ve alıcının kanıt sunması gerektiğini söylediler şikayet etme durumunda ama eline kanıt geçemez diye düşünüyorum zaten kendi yaptığı hata ve riot, gamesatış bilgi paylaşmıyor.
Çocuk kız arkadaşıma kadar ekleyip ***** saçma tehdit ediyor bu çocuk bana dava açabilirmi sizce onu merak etmiştim 1. sorum bu
2.sorum ise ben bu çocuğa hakaret ve küfürlerden dava açabilirmiyim ?

Hesap satışı zaten yasak.
Dava açabilir.
Geri çekmediğini bilemeyiz.
Herhangi bir şey olacağını sanmıyorum hesap satışı kaynaklı hesabı yok ederler zaten.

Merhaba Gamesatış üzerinden valorant hesabı sattım dün 4000tlye radiant hesaptı ve fazladan olduğu için sattım smurf acountumdu eskiden takımlarda oynuyordum.
çocuk sonra nasıl başardıysa hesabı kitletmiş 1 günde ve bana twitter vb platformlardan dava ediceğim tarzı tehdit yağdırıyor ama ben hesabı geri çekmedim ki zaten baktığıma göre geri çekilme durumunda bile gamesatış müdahale etmiyormuş aradıklarımdada müdahale etmediklerini söylediler ve alıcının kanıt sunması gerektiğini söylediler şikayet etme durumunda ama eline kanıt geçemez diye düşünüyorum zaten kendi yaptığı hata ve riot, gamesatış bilgi paylaşmıyor.
Çocuk kız arkadaşıma kadar ekleyip ***** saçma tehdit ediyor bu çocuk bana dava açabilirmi sizce onu merak etmiştim 1. sorum bu
Hiçbirşey yapamazlar oyun içinde hesap alıp satmak yasak

Hiç bişey olmaz engelle geç 1 hafta sonra ümidi keser zaten

Hesap satmak yasak fakat dolaylı yoldan dolandırıcı olarak sen gözüküyorsun, bir şeyler çıkabilir kesin konuşamayız. Küfürden dava açabilirsin ama hakaret davasından bir şey çıkmaz.

bir şey olmaz gibi

Son düzenleme:
Geri çeksende hiç bir şey olmaz

Hesap satışını bırak PAYLAŞIM bile yasak oda arkadaşına oynattigi icin ban yiyenler bile oluyor. Hesap gider sana bisey olacagini sanmiyorum parayi verip vermemek sana kalmis

Hesap satışını bırak PAYLAŞIM bile yasak oda arkadaşına oynattigi icin ban yiyenler bile oluyor. Hesap gider sana bisey olacagini sanmiyorum parayi verip vermemek sana kalmis
yani parayı vermeyi düşünüyordum tabii ki ama beni tehdit edip gidip kız arkadaşıma kadar yazınca bu fikirden vazgeçtim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri çeksende hiç bir şey olmaz
bomboş tehdit yani yaptığı

yani parayı vermeyi düşünüyordum tabii ki ama beni tehdit edip gidip kız arkadaşıma kadar yazınca bu fikirden vazgeçtim.

bomboş tehdit yani yaptığı
aynen öyle

emin değilim ama korkutmaya çalışarak parayı geri almaya çalışıyor olabilir mi kitlendğine emin misinniz hesabın
evet eminim riotun direkt mesajı var ve korkutamazda zaten daha önce çok prof takımda oynadım ve aileminde durumu yerinde yani zaten attığı tehdit ve küfürlerden avukat ordusunu kafasına salmayı düşünüyorum baya sınadı adama zaten güzelce ben dedim hesaba bişey olursa gel GÜZELCE ULAŞ bana yardımcı oluyım diye ama küfür edip tehdit etmeyi seçti

teşekkür ederim <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,383
Üyeler
186,475
Son üye
İsobaşkan
Geri