valorant hesap satın aldım geri çekildi!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
nasıl yani tam anlamadım
"Bu yorumu okuyan kişiler @stereohearts isimli üyeye 5000 dolar vereceğini beyan ve taahhüt eder." okudun noldu 5000 dolar vermekle yükümlü mü oldun şimdi :D . Islak imza prosedürü ve sözleşmelere herhangi bir sözlü/noter şahitliği altında onay vermeden bu şekilde bir tazminat ile yükümlendirme sorumluluğu doğmaz. Yasalara aykırı

cebimde olsa vereceğim zaten
Dava açamaz,5000 dolar ödemeyide pek olcağını sanmıyorum siteye ulaş ilk aldığın kişi hakkında siteye şikayet yaz o 5000 dolar ödesin.

Benim önerim satın aldığın siteye yaz sen de.
yazıyorum fakat onlar bir şeyle ilgilenmiyorlar sadece benim gidip suç duyurusunda bulunmam gerektiğini söylüyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"Bu yorumu okuyan kişiler @stereohearts isimli üyeye 5000 dolar vereceğini beyan ve taahhüt eder." okudun noldu 5000 dolar vermekle yükümlü mü oldun şimdi :D . Islak imza prosedürü ve sözleşmelere herhangi bir sözlü/noter şahitliği altında onay vermeden bu şekilde bir tazminat ile yükümlendirme sorumluluğu doğmaz. Yasalara aykırı
O zaman benim hakkımda bir işlem yapamaz mı

Bunu yakaladım hocam sözleşmede
Screenshot_20220529-011337_Chrome.jpg

yazıyorum fakat onlar bir şeyle ilgilenmiyorlar sadece benim gidip suç duyurusunda bulunmam gerektiğini söylüyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman benim hakkımda bir işlem yapamaz mı
Yok dostum o zaman bosver eğer vicdan yapıyorsan adama izah et ve 250tln olunca ödeyeceğini söyle dava falan traş geçsin o işleri.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri