Çekme sebebin onu çekmesi. Sen ondan 5K dolar al ona ödeadam geri çekti ama bended sattım oyüzden sattığım kişi de mağdur
Arkadaş hesap satın almış ve bu hesabı birine satmış sattiktan sonra da ilk satın aldığı kişi hesabı geri almış 2sini de mağdur etmiş.Sen satın aldın ve satın aldığın hesabı başkasına sattın sattığın kişide hesabı geri çekti derken neyi kastetmek istedin?
"Bu yorumu okuyan kişiler @stereohearts isimli üyeye 5000 dolar vereceğini beyan ve taahhüt eder." okudun noldu 5000 dolar vermekle yükümlü mü oldun şimdi . Islak imza prosedürü ve sözleşmelere herhangi bir sözlü/noter şahitliği altında onay vermeden bu şekilde bir tazminat ile yükümlendirme sorumluluğu doğmaz. Yasalara aykırınasıl yani tam anlamadım
Benim önerim satın aldığın siteye yaz sen de.Arkadaş hesap satın almış ve bu hesabı birine satmış sattiktan sonra da ilk satın aldığı kişi hesabı geri almış 2sini de mağdur etmiş.
Dava açamaz,5000 dolar ödemeyide pek olcağını sanmıyorum siteye ulaş ilk aldığın kişi hakkında siteye şikayet yaz o 5000 dolar ödesin.cebimde olsa vereceğim zaten
yazıyorum fakat onlar bir şeyle ilgilenmiyorlar sadece benim gidip suç duyurusunda bulunmam gerektiğini söylüyorlarBenim önerim satın aldığın siteye yaz sen de.
O zaman benim hakkımda bir işlem yapamaz mı"Bu yorumu okuyan kişiler @stereohearts isimli üyeye 5000 dolar vereceğini beyan ve taahhüt eder." okudun noldu 5000 dolar vermekle yükümlü mü oldun şimdi . Islak imza prosedürü ve sözleşmelere herhangi bir sözlü/noter şahitliği altında onay vermeden bu şekilde bir tazminat ile yükümlendirme sorumluluğu doğmaz. Yasalara aykırı
Yapamaz, sen de ilk satın aldığın tarafa yapamazsınO zaman benim hakkımda bir işlem yapamaz mı
Eyvahh, aklımda çok değişik planlar...o sitedeki en ucuz hesap hangisi
Yok dostum o zaman bosver eğer vicdan yapıyorsan adama izah et ve 250tln olunca ödeyeceğini söyle dava falan traş geçsin o işleri.yazıyorum fakat onlar bir şeyle ilgilenmiyorlar sadece benim gidip suç duyurusunda bulunmam gerektiğini söylüyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman benim hakkımda bir işlem yapamaz mı
Bu iş çok sakata çıkıyor ozaman insanlar siteye güvenerek alışveriş yapıyor ama site de güvence vermiyorBunu yakaladım hocam sözleşmede
Alıntıyı görüntüle