Öneri FC 24 pc gamepad önerisi

soulchavo

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
1000
yalnızca fc 24 oynanacak 1000 TL'ye kadar önerebileceğiniz 0 veya alabileceğim 2. el gamepad önerebilir misiniz ? (daha önce almadım bu ilk)

yalnızca fc 24 oynanacak 1000 TL'ye kadar önerebileceğiniz 0 veya alabileceğim 2. el gamepad önerebilir misiniz ? (daha önce almadım bu ilk)
2.EL XBOX bakabilirsiniz. Bu ürün yıllarca sizi götürür. O yüzden taksitli vs. sıfır XBOX alırsanız daha memnun eder diye düşünüyorum.

valla ben çakma ps4 kolu aldım hiç bir eksiği yok mis gibide oynatıyo sadece fifa oynamak için alacaksan kesinlikle tavsiye edebilirim istiyosan linkte atabilirim

valla ben çakma ps4 kolu aldım hiç bir eksiği yok mis gibide oynatıyo sadece fifa oynamak için alacaksan kesinlikle tavsiye edebilirim istiyosan linkte atabilirim
hocam linki alabilir miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.EL XBOX bakabilirsiniz. Bu ürün yıllarca sizi götürür. O yüzden taksitli vs. sıfır XBOX alırsanız daha memnun eder diye düşünüyorum.
xboxlar biraz bütçeyi aşıyor uzun yıllar götürebilir ama 2k fiyatları

2. el 9. nesil Xbox kolu al.

hocam linki alabilir miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xboxlar biraz bütçeyi aşıyor uzun yıllar götürebilir ama 2k fiyatları
Sarı sitede yüz yüze alabileceğin elbet çıkar. İkinci ellere bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,413
Üyeler
184,308
Son üye
DonanımBOYs
Geri