i3 10100F için Kule Tipi Soğutucu

PunkiesT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
156
Şuan kullandığım soğutucu bir sıkıntısı yok ama kullanımdan dolayı artık çok ses çıkardığından artık yenisini alıp ses olayından kurtulmak istiyorum. i3 10100F uygun kule tipi hava soğutucu bakıyorum iş görsün yeterli zaten fazla ısınmayan bir işlemci uygun bir soğutucu alıp şu ses olayından kurtulmak istiyorum.

Snowman m200

Kullandın mı daha önce yorumlarda güzel gözüküyor Lga 1200 uyumlu sorularda var gördüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üzerine 200 daha eklenirse snowman x4 yada T6
T6 satışı yok yani işlemci pek ısınmıyor 500 de veririmde eğer m200 iş görüyorsa oda yeterli gibi ikisini aynı firma hepsiburadadan satıyor zaten.

Kullandın mı daha önce yorumlarda güzel gözüküyor Lga 1200 uyumlu sorularda var gördüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

T6 satışı yok yani işlemci pek ısınmıyor 500 de veririmde eğer m200 iş görüyorsa oda yeterli gibi ikisini aynı firma hepsiburadadan satıyor zaten.
İleride i7 yükseltirsen x4 yine soğutabilecektir. Tavsiyem x4 dür. Bulabilirsen t6.

İleride i7 yükseltirsen x4 yine soğutabilecektir. Tavsiyem x4 dür. Bulabilirsen t6.
Sistemim var zaten imzamda var özellikleri bu diğeri bunda yedek kullanıyorum idarelik ses engellesin diye bir soğutucu hiç bakmadığımdan sormuştum.

Sistemim var zaten imzamda var özellikleri bu diğeri bunda yedek kullanıyorum idarelik ses engellesin diye bir soğutucu hiç bakmadığımdan sormuştum.
m200 al geç ozaman .

Öyle yaptım aldım bir tane bakalım umarım işimi görür :D

Geri