Hocam okadar para vermenize gerek yok Hawk FAB V6 alabilirsiniz 5 civarına bulunabiliyorBelirttiğim gibi 15kya kadar gaming bir koltuk arıyorum. Rahat olması çok önemli.
Rahat denmiş ve 15k bütçe belirtmiş. Bende hawk fab kullanıyorum ve bence rahat değil. Bu bütçede ki birine bu ürün tavsiye edilmezHocam okadar para vermenize gerek yok Hawk FAB V6 alabilirsiniz 5 civarına bulunabiliyor
Hocam arkadaşım kullanıyor o gayet memnun yani herkes memnun kalamaz bu koltuk hakkında genel yorumlar iyi yönde 15K bütçe var diye hepsini harcamak mantıklımıRahat denmiş ve 15k bütçe belirtmiş. Bende hawk fab kullanıyorum ve bence rahat değil. Bu bütçede ki birine bu ürün tavsiye edilmez
Hawk fab yerine Hawk Future tercih edilebilir.Hocam okadar para vermenize gerek yok Hawk FAB V6 alabilirsiniz 5 civarına bulunabiliyor
Hawk fab giriş seviyede bir koltuk hocam. Düşük bütçeli olduğu içinde kaliteden çok güzel ödün vermişler. 2 aydan fazla oluyor kullanmaya başlayalı. Ama 15k bütçem olsaydı gözümün kenarı ile dahi bakmazdım bu koltuğa.Hocam arkadaşım kullanıyor o gayet memnun yani herkes memnun kalamaz bu koltuk hakkında genel yorumlar iyi yönde 15K bütçe var diye hepsini harcamak mantıklımı
Hawk fab yerine Hawk Future tercih edilebilir.
Hocam ozaman arkadaşın kullandığı farklı sanırım ama görünüşte hepsi aynıHawk fab giriş seviyede bir koltuk hocam. Düşük bütçeli olduğu içinde kaliteden çok güzel ödün vermişler. 2 aydan fazla oluyor kullanmaya başlayalı. Ama 15k bütçem olsaydı gözümün kenarı ile dahi bakmazdım bu koltuğa.
Evet kaliteli koltuğa benziyor tek sıkıntısı kumaş olmamasıhocam bir kere denedim inanılmaz rahat geldi ve gerçekten kaliteli hissettiriyor bence inceleyin:
HP 6KY97AA Omen Citadel Profesyonel Oyuncu KoltuÄu Siyah
DıŠkaplama yüzeyinde ve kumaÅında suni deri malzeme kullanılır. Rahat manevra imkanı sunan 5 adet tekerlek. Dönme ekseni mekanizmasında dayanıklılıÄa sahip alüminyum materyal. Bel ve boyun desteÄine sahip oyuncu koltuÄu MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Evet hocam ama işte kumaş olsa bu kadar kaliteli hissettirmez muhtemelenEvet kaliteli koltuğa benziyor tek sıkıntısı kumaş olmaması
Hocam deri istemiyorum çok rahatsız oluyor.hocam bir kere denedim inanılmaz rahat geldi ve gerçekten kaliteli hissettiriyor bence inceleyin:
DıŠkaplama yüzeyinde ve kumaÅında suni deri malzeme kullanılır. Rahat manevra imkanı sunan 5 adet tekerlek. Dönme ekseni mekanizmasında dayanıklılıÄa sahip alüminyum materyal. Bel ve boyun desteÄine sahip oyuncu koltuÄu MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Önerebileceğin başka bir marka var mı?Hawk fab giriş seviyede bir koltuk hocam. Düşük bütçeli olduğu içinde kaliteden çok güzel ödün vermişler. 2 aydan fazla oluyor kullanmaya başlayalı. Ama 15k bütçem olsaydı gözümün kenarı ile dahi bakmazdım bu koltuğa.
DXRacer AirPro Serisi Oyuncu Koltuğu - Beyaz Kırmızı Siyah https://amzn.eu/d/1L8L2unHocam deri istemiyorum çok rahatsız oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerebileceğin başka bir marka var mı?
bence bu çok iyi.hocam bir kere denedim inanılmaz rahat geldi ve gerçekten kaliteli hissettiriyor bence inceleyin: