15K Gaming Koltuk Tavsiyesi

exxus26

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
552
Bütçe
15000
Belirttiğim gibi 15kya kadar gaming bir koltuk arıyorum. Rahat olması çok önemli.

Belirttiğim gibi 15kya kadar gaming bir koltuk arıyorum. Rahat olması çok önemli.
Hocam okadar para vermenize gerek yok Hawk FAB V6 alabilirsiniz 5 civarına bulunabiliyor

Rahat denmiş ve 15k bütçe belirtmiş. Bende hawk fab kullanıyorum ve bence rahat değil. Bu bütçede ki birine bu ürün tavsiye edilmez
Hocam arkadaşım kullanıyor o gayet memnun yani herkes memnun kalamaz bu koltuk hakkında genel yorumlar iyi yönde 15K bütçe var diye hepsini harcamak mantıklımı

Hocam arkadaşım kullanıyor o gayet memnun yani herkes memnun kalamaz bu koltuk hakkında genel yorumlar iyi yönde 15K bütçe var diye hepsini harcamak mantıklımı
Hawk fab giriş seviyede bir koltuk hocam. Düşük bütçeli olduğu içinde kaliteden çok güzel ödün vermişler. 2 aydan fazla oluyor kullanmaya başlayalı. Ama 15k bütçem olsaydı gözümün kenarı ile dahi bakmazdım bu koltuğa.

hocam bir kere denedim inanılmaz rahat geldi ve gerçekten kaliteli hissettiriyor bence inceleyin:

Hawk fab yerine Hawk Future tercih edilebilir.

Hawk fab giriş seviyede bir koltuk hocam. Düşük bütçeli olduğu içinde kaliteden çok güzel ödün vermişler. 2 aydan fazla oluyor kullanmaya başlayalı. Ama 15k bütçem olsaydı gözümün kenarı ile dahi bakmazdım bu koltuğa.
Hocam ozaman arkadaşın kullandığı farklı sanırım ama görünüşte hepsi aynı

hocam bir kere denedim inanılmaz rahat geldi ve gerçekten kaliteli hissettiriyor bence inceleyin:

Evet kaliteli koltuğa benziyor tek sıkıntısı kumaş olmaması

Hocam deri istemiyorum çok rahatsız oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerebileceğin başka bir marka var mı?

bence bu çok iyi.

Geri