iphone 15 pil sağlığı

fiesta212

80+
Reaksiyon skoru
1
iphone 15 2 ayda yüzde 98 düştü normalmi arkadaşlar trol cevap vermeyin endişelenmeliyim şimdiden teşekkürler

Bir tık hızlı düşmüş sanki ama önemli değil çok da.

hocam 98 pil sıkıntı değil ama 2 ayda hızlı düşmüş. şarj cihazın orjinal mi?

Bu kadar kafaya takmayın.3 senedir pili değişmeyen iphone 6s'imin pil sağlığı hala %100 gözüküyor.İlerde çok hızlı bitmesinden şüphelenirseniz pili değiştirirsiniz.

Bu kadar kafaya takmayın.3 senedir pili değişmeyen iphone 6s'imin pil sağlığı hala %100 gözüküyor.İlerde çok hızlı bitmesinden şüphelenirseniz pili değiştirirsiniz.
Muhtemelen 3 sene önce orijinal olmayan pil ile değiştirdiğiniz için öyle olmuştur.
iphone 15 2 ayda yüzde 98 düştü normalmi arkadaşlar trol cevap vermeyin endişelenmeliyim şimdiden teşekkürler
Kafaya takacak bir şey yok. Şarj ederken %20 ile %80 arasında tutmaya ve bu aralıkta telefonu kullanmaya dikkat edin

iphone 14 düz var tam 358 gün oldu alalı %90 da pil sağlıgı kötümü gidiyoruz iyi mi? acaba işimden dolayı günde 100 kişiyle konusuyorum ve hem iş yerinde hemde evde şarja takıyorum genel olarak günde 1 kere şarj etme çalısıyorum ama

1 ayda yüzde 1 düşmesi normal. 25 tam şarjda yüzde 1 düşmesi bekleniyo zaten.

arkdaşlar orjinel şarj aleti ile şarj ediyorum yüzde 80 de çıkarıyom oyun oynamıyorum napim daha bilmiyorum kullanmıcam sonunda o olcak yani bilmiyorum

Pil değiştirme ne kadar bilmiyorum ama 5 binde olsa umrumda olmaz. Kendimi kısıtlayamam. Yok 80 de çıkar falan boş iş yani. 15 alacak para varsa pil değiştirecek parada vardır. Vur dibine kadar kafana takma. 5 senelik mi8 kullanıcısıyım 3 defa batarya değiştirdim 4 yolda

Geri