13 kullanıyorum 5aydır hala 100de günde 1 defa şarj ediyorumiphone 15 2 ayda yüzde 98 düştü normalmi arkadaşlar trol cevap vermeyin endişelenmeliyim şimdiden teşekkürler
Muhtemelen 3 sene önce orijinal olmayan pil ile değiştirdiğiniz için öyle olmuştur.Bu kadar kafaya takmayın.3 senedir pili değişmeyen iphone 6s'imin pil sağlığı hala %100 gözüküyor.İlerde çok hızlı bitmesinden şüphelenirseniz pili değiştirirsiniz.
Kafaya takacak bir şey yok. Şarj ederken %20 ile %80 arasında tutmaya ve bu aralıkta telefonu kullanmaya dikkat ediniphone 15 2 ayda yüzde 98 düştü normalmi arkadaşlar trol cevap vermeyin endişelenmeliyim şimdiden teşekkürler
baya bi hızlı düşmüş düşük güç modu kullanma şarjını 20 olunca tak 80 de çıkar gece şarja bırakıp 100 de durmasını sağlama dikakt et bunlaraiphone 15 2 ayda yüzde 98 düştü normalmi arkadaşlar trol cevap vermeyin endişelenmeliyim şimdiden teşekkürler
sat telefonu sıfırını al madem alt tarafı bir telefonarkdaşlar orjinel şarj aleti ile şarj ediyorum yüzde 80 de çıkarıyom oyun oynamıyorum napim daha bilmiyorum kullanmıcam sonunda o olcak yani bilmiyorum
kullandığınız sarj aleti orj olan mı yoksa kaliteli bir markanın mı13 kullanıyorum 5aydır hala 100de günde 1 defa şarj ediyorum