YasinAcarK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 373
- Bütçe
- 15000
ARKADAŞLAR ARKADASIMIN 15K BÜTCESI VAR PC ALICAK MONITOR DAHIL NE ALABILIR SIZCE
Arkadasimin butcesi bu kadar yapabilecegim bisi yok hic hazir sistem kalmadimi ulkede bayadir takip etmiyorummonitör dahil dediğin olmadı işte
15k ya sıfır hazır sistem 2021 falan vardıArkadasimin butcesi bu kadar yapabilecegim bisi yok hic hazir sistem kalmadimi ulkede bayadir takip etmiyorum
Dogru diyosun en az ne kadar butcesi olmasi lazim 20 fln yetermi monitorde istiyor15k ya sıfır hazır sistem 2021 falan vardı
Buldum attim bakalim ne dicek15k ya apu 5600g li bulunur
Hangi kartla ayni acaba 750Arc 750 takip edin
20k ya monitör dahil 2. El de bakarsa alırDogru diyosun en az ne kadar butcesi olmasi lazim 20 fln yetermi monitorde istiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Buldum attim bakalim ne dicek
Sıfır bi sistem ne kadar tutar acaba bayadır bakmıyorum bilgim yok şuan20k ya monitör dahil 2. El de bakarsa alır
Nasıl bir şey aradığına bağlıSıfır bi sistem ne kadar tutar acaba bayadır bakmıyorum bilgim yok şuan
Eyw arkadasa atimde baksin bi olmadi zorlicam birazda butce artirsinGençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
![]()
BLADE-6600 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-6600 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
Sinerji Venom MSI GeForce RTX5050 Shadow 2X OC 8GB Intel Core Ultra 5 225F 16GB DDR5 512GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Venom MSI GeForce RTX5050 Shadow 2X OC 8GB Intel Core Ultra 5 225F 16GB DDR5 512GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Machete Dual - Boom - incehesap.com
Machete Dual - Boom fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
![]()
Zone | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 512 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Zone | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 512 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
![]()
Machete Dual - Boom - incehesap.com
Machete Dual - Boom fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
En ucuz sıfır hazır sistemler bunlar.
Vallaa oyun oynucak genellikle iste yani ortalama bisi diyebilirizNasıl bir şey aradığına bağlı
3060Dogru diyosun en az ne kadar butcesi olmasi lazim 20 fln yetermi monitorde istiyor
Buldum attim bakalim ne dicek
Hangi kartla ayni acaba 750