Gainward 3060 ti ısınma sorunu

Thirsty

80+
Reaksiyon skoru
0
Gainward 3060 ti ghost ekran kartı Valorantda 65 derecelerde takılıyor rdr 2 de 75 dereceleri görüyor hatta aseto corsada aşırı hızlı ısınıyor saniyede 75 dereceleri görüyor rdr 2 de 75 dereceli görmesi normalmi fan ayarlarıyla oynamadım kasa temperli 7-8 aylık kart ve sıfır alınmıştır yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

Gainward 3060 ti ghost ekran kartı Valorantda 65 derecelerde takılıyor rdr 2 de 75 dereceleri görüyor hatta aseto corsada aşırı hızlı ısınıyor saniyede 75 dereceleri görüyor rdr 2 de 75 dereceli görmesi normalmi fan ayarlarıyla oynamadım kasa temperli 7-8 aylık kart ve sıfır alınmıştır yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
80+ görene kadar sıkıntı yok

75 güzel değer.
85 altı normal.

Ben İnci hesaptan geçen cuma xfx6800 ekran kartı aldım bugün geldi akşam test ettim god of war'da 60 65 arası rdr'de 78'e kadar gördüm birkaç kişiye sordum normal dediler sanırım seninki de normaldir

bence normal ama fan hızını arttırabilirsin bu arada kasanın modeli nedir?

kartın sogutması zaten belli onun için normal bende de eagle var aynı şekil 70 üstüne cıkabiliyor normal kasayı biryere kapattıysan oradan cıkart

beyler nasıl normal. Hogwars legacy 2k da ultra ayarda 60-65 derece oluyor bende 75-80 derece fazla gibi

Gaming Z niye sevmiyorsun :D ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tuf gpu'lardan daha iyi soğutma performansına sahip .
İsterse -100 derece çalışsın MSI in hiçbir ürününü sevmiyorum... Suprim X hariç 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,384
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66
Geri