federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,250
Ben epomaker demedim yukardaki arkadaş epomaker dedi.Hâla epomaker diyorsun bu site epomaker mı?
Ben epomaker demedim yukardaki arkadaş epomaker dedi.Hâla epomaker diyorsun bu site epomaker mı?
Hayır yani çıkabilir vergi hatta yüksek ihtimalle çıkacak ama nasıl kendinden bu kadar emin olabiliyorsun anlamıyorum bu siteden alışveriş yapıp vergi ödeyen tek kişi yok internetteBen epomaker demedim yukardaki arkadaş epomaker dedi.
Şimdi biraz baktım yanwen ile gönderiyorlarmış yanwen belli bir miktara kadar kendi ödüyor diye biliyorum dediğiniz gibi sanırım ama işi şansa bırakmamak lazım her şey olabilir.Hayır yani çıkabilir vergi hatta yüksek ihtimalle çıkacak ama nasıl kendinden bu kadar emin olabiliyorsun anlamıyorum bu siteden alışveriş yapıp vergi ödeyen tek kişi yok internette
Şimdi biraz baktım yanwen ile gönderiyorlarmış yanwen belli bir miktara kadar kendi ödüyor diye biliyorum dediğiniz gibi sanırım ama işi şansa bırakmamak lazım her şey olabilir.
daha önce arkadaşlarım aldı 2 kere vergi felan çıkmadı amaçıkıyor tabii ki hocam klavyede vergi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürün vergi dahil satılmıyor %100 vergi çıkacak klavyeyi alan arkadaşlara.
Toplam 1000 lira civarına gelir vergi ile muhtemelen.
Kargo ne kadar sürede gelmiştidaha önce arkadaşlarım aldı 2 kere vergi felan çıkmadı ama
sormadım soruyum cevaplayınca yazarım unutmasamKargo ne kadar sürede gelmişti
Kablolu whatgeek'te satılansormadım soruyum cevaplayınca yazarım unutmasam
ak680 kablosuz mu ? https://tr.aliexpress.com/item/1005...891fcbe40698a3f536dc63e0179&afSmartRedirect=y öyleyse bende alıcam köşe de dursun birgün fc 24 cs valo oynarken klavye ye kafa atmaktan çekinmeyim