Alex Mercer
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Soldaki menüde track your order var oraya yazdım sağdaki ss deki yer o menüdeki track your order yeri.Wg ile başlayan sipariş numarası, kargolandığında tracking kısmı açılır.
Soldaki menüde track your order var oraya yazdım sağdaki ss deki yer o menüdeki track your order yeri.Wg ile başlayan sipariş numarası, kargolandığında tracking kısmı açılır.
Güzel modellermiş, switch kalitesi , malzeme kalitesi nasıl sence ?![]()
iBlancod YK830 Wireless Mechanical Keyboard
iBlancod YK830 keyboard with multi-functional HD screen, it can display battery capacity, and connection mode, and also can show light effect mode. Multiple light effects can be designed, customized your keyboard backlight as you like. Support Mac OS/Windows systems, one-Key switch systems can...www.whatgeek.com
GAINSWG12 %12 indirim veriyor.![]()
Ajazz AK820 Pro Mechanical Keyboard
The AK820 Pro features a 0.85" TFT Color Screen with great picture clarity and excellent brightness. At-a-glance viewing of the time, date, battery, connection status and other keyboard details is made possible and you can even customize GIF animations to your liking.www.whatgeek.com
@kepenss
iBlancod olanı baya beğendim ama renkleriGüzel modellermiş, switch kalitesi , malzeme kalitesi nasıl sence ?
Normal benden de istedi.@MuratTheFounderOfGariban hocam bu WhatGeek mail atıp T.C. numarası istemiş, normal mi?
Ürün yurtdışından geliyor, gümrükten geçeceği için tcn gerekiyor zaten.@MuratTheFounderOfGariban hocam bu WhatGeek mail atıp T.C. numarası istemiş, normal mi?
Ortalama ama bu fiyata hatta biraz daha üstüne bile daha iyisini alma şansın yok.Güzel modellermiş, switch kalitesi , malzeme kalitesi nasıl sence ?
Normal benden de istedi.
Hocam bana sahte e-posta çok geliyor o yüzden sordum.Ürün yurtdışından geliyor, gümrükten geçeceği için tcn gerekiyor zaten.
Anladım hocam. bir bakınayım bakalım.Ürün yurtdışından geliyor, gümrükten geçeceği için tcn gerekiyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ortalama ama bu fiyata hatta biraz daha üstüne bile daha iyisini alma şansın yok.
Hocam bu mail ne zaman geldi?Sipariş verdikten hemen sonra mı yoksa gümrüğe geldiğinde mi mail atıyolar bana gelmedi çünkü.
Durumunun ne olduğunu bilmiyorum kiHocam bu mail ne zaman geldi?Sipariş verdikten hemen sonra mı yoksa gümrüğe geldiğinde mi mail atıyolar bana gelmedi çünkü.
Bana gelmedi 2 gün oldu sipariş vereli ama gelmediDurumunun ne olduğunu bilmiyorum kiSipariş verdiğim günün ertesi günü geldi bu.