Dracula alıp foam ve tape mod yapsam nasıl olur istediğim o tok ses gelir mi Tokur Tokur bı ses var ya iAkko dracula castle alabilirsin, 2400-2700e geliyor. %60-65 okeyse gmk67 full set 2000e falan gelir barebone+switch+keycapsle.
Bu arada klavyeye inanilmaz yukseldim. 1 haftadir klavye bakiniyorum karar veremedim. Bunu gorur gormez iste bu dedim diger butun klavyeleri eledim.Arkadaslar sa. Bende bu klavyede karar kildim. @MuratTheFounderOfGariban hocamla birlikte tabi. Simdi ben bu klavyeyi aliden vergi dahil 3400 lira civarina alabiliyorum. Daha uyguna alabilecegim bi site var midir?
![]()
Bu fiyata kesinlikle bu klavye alınmaz. Azıcık üstüne m1w alıyorsun.Arkadaslar sa. Bende bu klavyede karar kildim. @MuratTheFounderOfGariban hocamla birlikte tabi. Simdi ben bu klavyeyi aliden vergi dahil 3400 lira civarina alabiliyorum. Daha uyguna alabilecegim bi site var midir?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada klavyeye inanilmaz yukseldim. 1 haftadir klavye bakiniyorum karar veremedim. Bunu gorur gormez iste bu dedim diger butun klavyeleri eledim.
Nası la 5 6 k civarı değil mi m1wler?Bu fiyata kesinlikle bu klavye alınmaz. Azıcık üstüne m1w alıyorsun.
Niye alinmasin ki bro. Fekerin klavyeleri kotumu. He dersen ki bin lira fazla verip m1w alirsan daha iyi olur o ayri ama oyle bisey dedin ki klavyeyi çöp ettinBu fiyata kesinlikle bu klavye alınmaz. Azıcık üstüne m1w alıyorsun.
Whatsgeekten mi diyorsun?Hayır, m1he 5200 zaten. M1w full buildi 130dolar.
Aynı paraya mercedes almak varken daha düşük segment bir şey tercih etmek senin elinde. Feker klavyeler kötü değil ama quality control çok kötü, ürünle bir sıkıntı yaşasan muhattabın yok. Ayrıca kasasını napayım dediğin şey klavyenin her şeyini değiştiriyor. İçinde kullanılan pcb de kendini kanıtlamış akkonun high end pcbleri. Feker 2300-2400bandında olsa amenna ama 3400e gidip fekeri alacağına 200tl koyup m1w almıyorsan güler herkes bu duruma.Arada kasa farkindan baska bi cok ahim sahim fark yoksa goruntu olarak cok begendigim icin degistirme karari almama gerek yok. Yani klavyenin ustunde tepinmeyecegim kasasi cok muhim degil benim icin
130-135usdydi.Ne kadara geldi her sey dahil m1w