Ne tarz giyinebilirim

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,481
Genelde siyah ayakkabı, siyah kot, siyah Kazak üzerine beyaz kolej ceket veya gri ceket giyiyorum ama artık değişik giyinmek istiyorum ne tarz güzel olur

Ben genelde vintage giyiniyorum.

Örnek olması açısından resim bırakıyorum aşağıya.

images.jpeg

Tişörtün de beyazımsı renkte olduğunu düşünün.

IMG_0209.jpeg

bu on numara 5 yıldız. ortamda bir adınız olur

Genelde siyah ayakkabı, siyah kot, siyah Kazak üzerine beyaz kolej ceket veya gri ceket giyiyorum ama artık değişik giyinmek istiyorum ne tarz güzel olur
Old Money stiline geçtim ben gayet şık duruyor dışarıda, tavsiye ederim eğer yaşın 20 ve üstüyse.
tan-sweater-over-white-shirt-beige-pants-with-overcoat.jpg
VideoCapture_20230319-221313.png

@MrBeast hocam sen bilgili gibisin okulda giyeceğim için siyah kot siyah Kazak zorunlu üzerine nasıl ceket giymem iyi olur genelde şu ikisini giyiyorum başka ne iyi gider
1704008933946.png

1704009060625.png

@MrBeast hocam sen bilgili gibisin okulda giyeceğim için siyah kot siyah Kazak zorunlu üzerine nasıl ceket giymem iyi olur genelde şu ikisini giyiyorum başka ne iyi gider
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kanka siyah kot + siyah kazağın üstüne krem bi ceket giyersen yakışır. Kolej ceketi gitmez onu daha böyle baggy kot , gri eşofman türevi şeylerin üstüne kombinlersin çok spor olduğundan dolayı. Zara - massimo ‘dan farklı krem tonlarında yine bomber jacket olabilir o tarz bi ceket bak ama kolej ceketi önermem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siyah kazağın içindeki tshirt ü de o alacağın krem ceketin tonlarında seç. Tshirtü az dışarı çıkart kazaktan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oduncu gömleği nasıl olur
Alma sakın modası geçeli kaç yıl oldu

Son düzenleme:
Geri