Ucuza mc pre önerisi

uydu3

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,572
Arkadaşlar her ne kadar çoğumuz fazla mc oynamasakta kırk yılda birde olsa mutlaka giriyoruz en azından ben böyleyim :) e postası değişebilir bir pre almak istiyorum sıkıntısız site önerisi varmı fiyatı mantıklı olursa biraz iyi olur

Arkadaşlar her ne kadar çoğumuz fazla mc oynamasakta kırk yılda birde olsa mutlaka giriyoruz en azından ben böyleyim :) e postası değişebilir bir pre almak istiyorum sıkıntısız site önerisi varmı fiyatı mantıklı olursa biraz iyi olur
15 tl falan

Sakın alma indirimde 4 TL'ye bir sitednen aldım güvenilir diyorudu 2.gunde premiuma giriş yapamadım sonra bı daha verdiler 1 hafta olmadan onada giriş yapmadil bence orijinal siteden alman daha iyi olur

İyide arkadaşlar ben e mail değişen zaten neden alacağım e mailini değiştirince kim nasıl alabilcek
Başka bir yerden alma 1 hafta kullanırsın anca
Sakın alma indirimde 4 TL'ye bir sitednen aldım güvenilir diyorudu 2.gunde premiuma giriş yapamadım sonra bı daha verdiler 1 hafta olmadan onada giriş yapmadil bence orijinal siteden alman daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten 4lye mantıklı değil hocam seninki

Predunyam.com 'a bakabilirsin.

Ben çekiliş ile kazanmıştım oynamıyorum istersen verebilirim ininala atarsın birşeyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,184,274
Üyeler
187,952
Son üye
mehmet3514
Geri