Yardım UNCHARTED™: Hırsızların Mirası Koleksiyonu 2 oyun mu?

2 oyun ama birisi dlc kadar malesef

Birkaç saat dediğim 6-8 saat arası. Gayet iyi bence.
Buradaki 20 saat 2 oyunun toplamı mı yoksa tek oyunu mu 20 saat. 1 oyun 20 saat diğeri 6-8 saat ise alıcam, ikisinin toplamı 20 saatse uzun bi süre düşüncem 😃😃
Screenshot_20240104-170509.jpg

Uncharted 4 bir hırsızın sonunu yeni bitirdim 12 saat civarı sürdü diğer oyunla birlikte 20 saattir. Ben ps plus ile oynadım ama para verip alsaydım da kuruşu kuruşuna değerdi.
Buradaki 20 saat 2 oyunun toplamı mı yoksa tek oyunu mu 20 saat. 1 oyun 20 saat diğeri 6-8 saat ise alıcam, ikisinin toplamı 20 saatse uzun bi süre düşüncem 😃😃
Alıntıyı görüntüle

Steam dede olduğuna göre bardak altlığıdır heralde : D

kardeşim 2 oyun olarak gelir biri evt dlc tadında ama o kadar kısa değil ben ikisini toplam 25 saat oynamıştım

280 TL ye almıştım geçen sene sonuna kadar değer oynadığım en iyi oyunlardan türkçe dublaj olması zaten büyük avantaj.

Uncharted 4 bir hırsızın sonunu yeni bitirdim 12 saat civarı sürdü diğer oyunla birlikte 20 saattir. Ben ps plus ile oynadım ama para verip alsaydım da kuruşu kuruşuna değerdi.
evet zamanında sesegelden bi oyununu izlemiştim ama hangisi tam hatırlamıyorum o gün bugündür aklımda olan bi oyun çok güzel gelmişti sırf onun anısına bile almak istiyorum. 20 saat sürüyorsa parasını hakeder. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,733
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri