VGN Dragonfly f1 pro wireless mouse donglesız kullanılır mı ?

KHaRooN0

80+
Reaksiyon skoru
63
Bütçe
2200
merhabalar mouse arayışındayım f1 pro almayı düşünüyorum şuanlık bütçem dongle almaya yetmiyor daha sonra almayı planlıyorum dongle olmadan da kullanılıyor mu ?

merhabalar mouse arayışındayım f1 pro almayı düşünüyorum şuanlık bütçem dongle almaya yetmiyor daha sonra almayı planlıyorum dongle olmadan da kullanılıyor mu ?
kullanılıyor

peki mouse alınır mı fikriniz nedir acaba şuan msı clutch gm41 kullanıyorum ve tam bir pişmanlık

aktif olarak kullanıyorum alıp pişman olmadıgım nadir şeylerden

1000hz lik dongle çıkıyor içinden 4klığı sonradan alıyorsunuz diye biliyorum

1000hz lik dongle çıkıyor içinden 4klığı sonradan alıyorsunuz diye biliyorum
evet bende öyle biliyorum ama dongle sonra alıcam bir süre dongle olmadan kullanıcam bir sorun yada bir farklılık olur mu diye sormuştum

@tunq hocam f1 pro modelini şimdi sipariş verdim kargoya verilince takip numarası falan atıyorlar mı ve hangi kargo şirketi ile çalışıyorlar bir bilgin var mı ?

@tunq hocam f1 pro modelini şimdi sipariş verdim kargoya verilince takip numarası falan atıyorlar mı ve hangi kargo şirketi ile çalışıyorlar bir bilgin var mı ?
valla mesaj geçmişine mail geçmişine baktım atmamışlar kargoya verilince bilginiz olur muhtemelen aras diye hatırlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla mesaj geçmişine mail geçmişine baktım atmamışlar kargoya verilince bilginiz olur muhtemelen aras diye hatırlıyorum
Hayırlı Olsun bu arada

Tamamdır çok teşekkürler

Hayırlı Olsun bu arada
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,313
Üyeler
186,602
Son üye
arss