CrancyLynx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 358
Sorum başlıkta..
Değiştir, girerken sahteciliğe önlem olarak resimle seni kıyaslıyorlar orada yarım saat resmin sen olduğunu kanıtlamaya uğraşma. Uğraşmanın da ötesinde sen olduğuna inanmazlarsa kapıdan almazlar dışarda kalırsın.Sorum başlıkta..
5 yıllık foto ve tip olarak baya değiştim değiştirmem gerek anladigima goreDuruma göre değişebilir. Ve sıkıntı yaratma olasılığı yüksek. Eğer çok küçük bir fotoğrafınız var ise kapıda kimlik kontrolü yapan polisler isterlerse içeriye almayabilir. Bu sen değilsin diyebilirler böyle de bir hakları var. 2-3 yaş önce ki fotoğraf var ise bir şey olmaz.
Değiştirmen de fayda var. Sınav anın da girişte sıkıntı çıkarabilir.5 yıllık foto ve tip olarak baya değiştim değiştirmem gerek anladigima gore
Ben sorun yaşamadım ama önlem almakta fayda var.Sorum başlıkta..
Kimlik zorunlu yapılmıştı en son. Ehliyete güvenip sınava girmeye çalışmayın kapıda kalırsınızpasaport ehliyet varsa onlada girebilirsin değiştirmekle uğraşmak yerine
Giriş belgesine baktım pasaport kabul ediliyor ama ehliyeti kaldırmışlar galibaKimlik zorunlu yapılmıştı en son. Ehliyete güvenip sınava girmeye çalışmayın kapıda kalırsınız![]()