Geceyi camide geçirsem sıkıntı olur mu?

Dostlar uzun bir hikaye şuan kalacak hiçbir yerim yok bu geceyi geçirmem lazım zamanında bir iki hikaye duymuştum lakin orda yatsam uyusam dinen bir sıkıntı olur mu veya girip uyusam sabah İmam beni ihbar vesaire gibi şeyler yaparmi? Dalga geçmeyin ciddi.
Hastane Acilinde yat uyu kardeşim sorarlarsa hastam var abi kritik durumu dersin
Yaşadım daha önce Hastane Acilinde yatmıştım

Dostlar uzun bir hikaye şuan kalacak hiçbir yerim yok bu geceyi geçirmem lazım zamanında bir iki hikaye duymuştum lakin orda yatsam uyusam dinen bir sıkıntı olur mu veya girip uyusam sabah İmam beni ihbar vesaire gibi şeyler yaparmi? Dalga geçmeyin ciddi.
İmama sor uyurken gece sıkıntı olmasın

Oradaki görevliye durumu bildirirseniz daha sağlıklı olur.

Üstad polisi aradıysan ne dedi merak ettim bizi de bilgilendirir misin lazım olursa Allah korusun bir gün

Zaten İmam diyanet izin vermiyor hakkını helal et diyerekten yolladı. Başka camilere sormayi deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzin vermediler.
camide uyumaya neden izin vermezsinizki. Süreklide değil, 1 gece zorda kalmış yatmak istemişsin. Çok saçma

hocam bu gecede yatma yeri ihtiyacınız var mı?

camide uyumaya neden izin vermezsinizki. Süreklide değil, 1 gece zorda kalmış yatmak istemişsin. Çok saçma

hocam bu gecede yatma yeri ihtiyacınız var mı?
Malatya'ya geldim sanırım yok gibi :D

Geri