BENBİLGECANDEDE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 435
Bence yakında hastane falana varsa orda yat cami uygun değil ya
Öyle yaptım hocamsoguk degilse caminin bahcesinde yat hoca sikinti cikmaz bi arkadasla denemistik bir kere
tekirdag yakinlarindaysan yanlis anlamazsan yardimci olayim hocam yer konusundaÖyle yaptım hocam
Hastane Acilinde yat uyu kardeşim sorarlarsa hastam var abi kritik durumu dersinDostlar uzun bir hikaye şuan kalacak hiçbir yerim yok bu geceyi geçirmem lazım zamanında bir iki hikaye duymuştum lakin orda yatsam uyusam dinen bir sıkıntı olur mu veya girip uyusam sabah İmam beni ihbar vesaire gibi şeyler yaparmi? Dalga geçmeyin ciddi.
İmama sor uyurken gece sıkıntı olmasınDostlar uzun bir hikaye şuan kalacak hiçbir yerim yok bu geceyi geçirmem lazım zamanında bir iki hikaye duymuştum lakin orda yatsam uyusam dinen bir sıkıntı olur mu veya girip uyusam sabah İmam beni ihbar vesaire gibi şeyler yaparmi? Dalga geçmeyin ciddi.
allah rahatlik versin hocam rahat uyumussundur insallahÖyle yaptım hocam
camide uyumaya neden izin vermezsinizki. Süreklide değil, 1 gece zorda kalmış yatmak istemişsin. Çok saçmaZaten İmam diyanet izin vermiyor hakkını helal et diyerekten yolladı. Başka camilere sormayi deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İzin vermediler.
hocam bu gecede yatma yeri ihtiyacınız var mı?Dostlar uzun bir hikaye şuan kalacak hiçbir yerim yok bu geceyi geçirmem lazım zamanında bir iki hikaye duymuştum lakin orda yatsam uyusam dinen bir sıkıntı olur mu veya girip uyusam sabah İmam beni ihbar vesaire gibi şeyler yaparmi? Dalga geçmeyin ciddi.
Malatya'ya geldim sanırım yok gibicamide uyumaya neden izin vermezsinizki. Süreklide değil, 1 gece zorda kalmış yatmak istemişsin. Çok saçma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu gecede yatma yeri ihtiyacınız var mı?