Gta 5 Takılma Sorunu Sıktı Artık

-GHOST-

80+
Reaksiyon skoru
51
Arkadaşlar yine saçma bir şey ile karşınızdayım. Bu Gta 5 te 150 fps alırken neden araç sürüyorken ani takılma olur. Cidden yeter artık. İşlemci R5 4500 ekran kartım rx 6600. Fps mükemmel ama ani takılma sorunu yaşıyorum. Gelişmiş grafiklerin hepsi kapalı. Grafiklerde ise hepsini normal yapmayı denedim ama bir şey değişmedi. Bu oyunda neden böyle bir sorun var.

Not:Nvidia fanboylari gelip sistemimde amd olduğunu söyleyip bu yüzden ani takılma oluyor demesin. Hiç böyle bir şeyle uğraşmayın. Sistemim boru değil.

Son düzenleme:
Fare ile hareket edince mi takılma oluyor yoksa normal takılma mı ?

Arkadaşlar yine saçma bir şey ile karşınızdayım. Bu Gta 5 te 150 fps alırken neden araç sürüyorken ani takılma olur. Cidden yeter artık. İşlemci R5 4500 ekran kartım rx 6600. Fps mükemmel ama ani takılma sorunu yaşıyorum. Gelişmiş grafiklerin hepsi kapalı. Grafiklerde ise hepsini normal yapmayı denedim ama bir şey değişmedi. Bu oyunda neden böyle bir sorun var.

Not:Nvidia fanboylari gelip lütfen sistemimde amd olduğunu söyleyip bu yüzden ani takılma oluyor demesin. Hiç böyle bir şeyle uğraşmayın. Sistemim boru değil.
Kral o şeyden dolayı bendede 180 den sonra oluyodu hikayeli oyunya 180 sonrası drop giriyor fpsi sabitle vsync Aç drop girmez

Fareyi hareket ettirince oluyorsa oyun içi fare ayalarını değiştirmen gerekiyor.

Dikey senkronizasyon kapat fps sabitle gta 5 yüksek fps kaldırmıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Belki saçma olabilir ama, oyun SSD'ye mi yüklü? Ayrıca eski driver denemeni öneririm.

Fps i 100 veya altına sabitle, kenar yumuşatma kapat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,935
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri