Skyrim'e nasıl başlanmalı?

neunion

80+
Reaksiyon skoru
35
Herkese merhaba,
Skyrim de okçu mu assassin mi büyücü mü açmalıyım? Nasıl başlanmalı? Hangi ırk seçilmeli? Erkek veya Kadın fark eder mi? Büyücü oynamıştım zor olduğu için bıraktım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Fark etmiyor.Hangisi ilgini çekiyorsa onu seç.

Arkadaşı dinleme rehberlere bak bazı karakterler uymuyor sınıfına

Arkadaşı dinleme rehberlere bak bazı karakterler uymuyor sınıfına
Büyücü oynayamadım zor geldi. Okçu assassin karışımı bir şey oynamak istiyorum. Wood elf yada argonian arasında kararsızım.

Görünüş olarak hangisini tavsiye edersin?
Oyun rpg türünde.İlgini hangi ırk çekiyorsa onu seçmelisin.Şu iyi bu kötü demek tamamen kişisel yorum olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Büyücü oynayamadım zor geldi. Okçu assassin karışımı bir şey oynamak istiyorum. Wood elf yada argonian arasında kararsızım.
wood elf yada khajiitleri seçebilirsin.

Oyun rpg türünde.İlgini hangi ırk çekiyorsa onu seçmelisin.Şu iyi bu kötü demek tamamen kişisel yorum olur.
Wood elf güzel de. Kadın açmak istemiyorum erkek oynamak istiyorum. Evlenince lezbiyen demesinler diye. Sadece görünüş olarak karizmatik bir karakter istiyorum. Argonian görünüşü hoş değil.

Khajiit mi açayım hoş mu karizmatik mi tipleri?

Wood elf güzel de. Kadın açmak istemiyorum erkek oynamak istiyorum. Evlenince lezbiyen demesinler diye. Sadece görünüş olarak karizmatik bir karakter istiyorum. Argonian görünüşü hoş değil.

Khajiit mi açayım hoş mu karizmatik mi tipleri?
Bu senin karar verebileceğin bir şey. Görünüş olarak dark elf,ork ve khajiitleri beğenirdim.Hangisi hoşuna gidiyorsa seçebilirsin.

Khajiit de hangi topluluğa katılayım? Companions mu Dark brotherhood mu?

Bu senin karar verebileceğin bir şey. Görünüş olarak dark elf,ork ve khajiitleri beğenirdim.Hangisi hoşuna gidiyorsa seçebilirsin.
Stat ve standing stones nasıl olmalı?

Khajiit de hangi topluluğa katılayım? Companions mu Dark brotherhood mu?

Stat ve standing stones nasıl olmalı?
Ben oyunu oynayalı 10 yılı geçiyor.Oyun içi desteğini çeşitli rehberlerden almalısın.Dark brotherhood'da çok takılmıştım ben.

Herkese merhaba,
Skyrim de okçu mu assassin mi büyücü mü açmalıyım? Nasıl başlanmalı? Hangi ırk seçilmeli? Erkek veya Kadın fark eder mi? Büyücü oynamıştım zor olduğu için bıraktım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bazı ırklarin bazı özellikleri var onlara internetten ulaşabilirsin onlara göre build yap
Mesela elfler büyüde orklar yakın dövüşte ayrıcalıklı

Geri