🔥İndirim KLAVYE BİLEK DESTEĞİ 69TL

freygasm

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,526
Kargo vergi dahil 69tl, aynı ürün e ticaret platformlarında 150-200tl. Renk seçenekleri de mevcut.
IMG_20240109_201005.jpg

Beyler geçen ajazz aldım da afedersiniz sünger yok gibiydi bunlar da öyle mi bana daha orta kaliteli bir şey arıyorum söyle 300 400e ne alabiliriz

bende nedense şu 31 liralık indirim yok 101 e geliyor.

Beyler geçen ajazz aldım da afedersiniz sünger yok gibiydi bunlar da öyle mi bana daha orta kaliteli bir şey arıyorum söyle 300 400e ne alabiliriz
Ajazzdan bende de var üstü deri olanı diyorsan. Sert ve altında kauçuk olanlar daha kaliteli ve rahat oluyor kayma vs de yapmıyor. Onun haricinde ahşaplar ve saklama bölümü olanlar var o bütçelerde. Eğer yumuşak şeyler arıyorsan konudaki senin işini görür çünkü genelde sert olanlar yüksek fiyatlarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende nedense şu 31 liralık indirim yok 101 e geliyor.
Bende bu arada 98.20 gözüküyor neden acaba
Yeni hesap açın, 2 gün 500-500jeton veriyor o jeton da indirim uyguluyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: john
Bana da %75 tkl klavye için lazım, tavsiye lazım, bütçe 500 civarı en fazla. Tabi fiyat/performans tercihimdir.

Ajazzdan bende de var üstü deri olanı diyorsan. Sert ve altında kauçuk olanlar daha kaliteli ve rahat oluyor kayma vs de yapmıyor. Onun haricinde ahşaplar ve saklama bölümü olanlar var o bütçelerde. Eğer yumuşak şeyler arıyorsan konudaki senin işini görür çünkü genelde sert olanlar yüksek fiyatlarda.

anladım doğru peki 2 güne kalır mı :d bu indirim.

Yumusakliktan ziyade alçak kalıyor klavyeye göre bu gösterdiği gibi yumuşak ve yüksek ise iyidir ama çok mu uzun olur tkl ye göre

Bana da %75 tkl klavye için lazım, tavsiye lazım, bütçe 500 civarı en fazla. Tabi fiyat/performans tercihimdir.

https://amzn.eu/d/7t9o24 bende bu var tkl ve 75 uyumlu. Eğer uzunluğu sıkıntı olmaz dersen trde 150tl tam boy olanları.

anladım doğru peki 2 güne kalır mı :d bu indirim.
Kalır, bir kaç gün indirim var.

Yumusakliktan ziyade alçak kalıyor klavyeye göre bu gösterdiği gibi yumuşak ve yüksek ise iyidir ama çok mu uzun olur tkl ye göre
4-5cm fazla kalabilir.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: john
Geri