Fenerbahçe 7 - 1 Konyaspor

Çok Net Pozisyonlarda Kaçtı .
aynen 2 3 net pozisyon var kaçan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ba

Bakicaz krall :) her sene ayni gazla gidiyosunuz hadi hayırlısı
:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocalarım abilerim kardeşlerim bu lig burda bitmiştir bu ligde haksız rekabet vardır her maç gelene geçene 5 atıyoruz florya ayağını denk al kardeşim.
doğrusun lig bitmiştir

1453harun abim yine jeneriklik gol yedi ama 7 tane attıktan sonra 1 tane yiyince insan kızamıyor tabii. Daha bonucci de gelecek...

iki gün önce çanakkale savunması yapanlara bak sen, 7 yemişler. neyse daha bizle maç yapıcaksınız, eğlenin biraz.

Hiç olmasınlar daha iyi diyorum o gençler dediğin torpilli zengin çocukları şimdi futbolcu olmaya çalış bakalım önüne nasıl engeller çıkıyor
bilip bilmeden konuşma çocukların günahına girme o laf ettiğiniz kaleci milli takım kalecisi yıllardır ve Konyaspordaki çocukların neredeyse tamamı aktif milli takım oyuncusu

bilip bilmeden konuşma çocukların günahına girme o laf ettiğiniz kaleci milli takım kalecisi yıllardır ve Konyaspordaki çocukların neredeyse tamamı aktif milli takım oyuncusu
Peki milli takımın durumu ne? Zaten milli takımında alayı torpilli oyuncu ruh yok ruh ben olsam hepsini kan kusturasıya kadar koştururum gol atacak yeteneğin yoksa koşta rakipte gol atamasın milyonları cebe indirmeyi biliyorlar. Bi işçi asgari ücret almak için canı çıkıyor bunlar o paranın hakkını verebilmesi için maç sonu dediğim gibi yorgunluktan kusmaları gerekiyor

Peki milli takımın durumu ne? Zaten milli takımında alayı torpilli oyuncu ruh yok ruh ben olsam hepsini kan kusturasıya kadar koştururum gol atacak yeteneğin yoksa koşta rakipte gol atamasın milyonları cebe indirmeyi biliyorlar. Bi işçi asgari ücret almak için canı çıkıyor bunlar o paranın hakkını verebilmesi için maç sonu dediğim gibi yorgunluktan kusmaları gerekiyor
gir bak bakalım u17 u18 takımlarına tüm oyuncularımız çok yetenekli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri