Hocam tutacak içime dogduHaksızmıyım Hocam ?
Bir Dip Görmesi Lazım Bence .
@quartle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Real Tur Atlarmı Bilmiyorum Golleri Stoper Ve Bekler Atmış
Hocam tutacak içime dogduHaksızmıyım Hocam ?
Bir Dip Görmesi Lazım Bence .
@quartle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Real Tur Atlarmı Bilmiyorum Golleri Stoper Ve Bekler Atmış
Valla Aykut Kocaman Bayadır Gözükmüyor Konyanın Başında Olduğu Zaman Aklıma Geldi Güzeldi O Sezon .teknik direktör istifa etti aykut kocaman gelirse son bir şansımız olur hocam
Hadi İnş .Hocam tutacak içime dogdu
aynen 2 3 net pozisyon var kaçanÇok Net Pozisyonlarda Kaçtı .
Ba
Bakicaz krall her sene ayni gazla gidiyosunuz hadi hayırlısı
doğrusun lig bitmiştirhocalarım abilerim kardeşlerim bu lig burda bitmiştir bu ligde haksız rekabet vardır her maç gelene geçene 5 atıyoruz florya ayağını denk al kardeşim.
Hiç olmasınlar daha iyi diyorum o gençler dediğin torpilli zengin çocukları şimdi futbolcu olmaya çalış bakalım önüne nasıl engeller çıkıyorne yapalım takımda adam yok gençlerle oynuyoruz
Hayırlı Olsun 600 TLFener kazandı real tur atlarsa liverpool da kazanırsa 600 TL alcaz
bilip bilmeden konuşma çocukların günahına girme o laf ettiğiniz kaleci milli takım kalecisi yıllardır ve Konyaspordaki çocukların neredeyse tamamı aktif milli takım oyuncusuHiç olmasınlar daha iyi diyorum o gençler dediğin torpilli zengin çocukları şimdi futbolcu olmaya çalış bakalım önüne nasıl engeller çıkıyor
Peki milli takımın durumu ne? Zaten milli takımında alayı torpilli oyuncu ruh yok ruh ben olsam hepsini kan kusturasıya kadar koştururum gol atacak yeteneğin yoksa koşta rakipte gol atamasın milyonları cebe indirmeyi biliyorlar. Bi işçi asgari ücret almak için canı çıkıyor bunlar o paranın hakkını verebilmesi için maç sonu dediğim gibi yorgunluktan kusmaları gerekiyorbilip bilmeden konuşma çocukların günahına girme o laf ettiğiniz kaleci milli takım kalecisi yıllardır ve Konyaspordaki çocukların neredeyse tamamı aktif milli takım oyuncusu
gir bak bakalım u17 u18 takımlarına tüm oyuncularımız çok yetenekliPeki milli takımın durumu ne? Zaten milli takımında alayı torpilli oyuncu ruh yok ruh ben olsam hepsini kan kusturasıya kadar koştururum gol atacak yeteneğin yoksa koşta rakipte gol atamasın milyonları cebe indirmeyi biliyorlar. Bi işçi asgari ücret almak için canı çıkıyor bunlar o paranın hakkını verebilmesi için maç sonu dediğim gibi yorgunluktan kusmaları gerekiyor
Bi Ronaldo, Messi yada Puyol, Roben, Beckham, çıkar mı?gir bak bakalım u17 u18 takımlarına tüm oyuncularımız çok yetenekli
Hocam bugünde ts juventus barcelona maçından 600 ü 1200 yaptık şansımız yaverHayırlı Olsun 600 TL